21. marts 2010

Ud i det blå...

fordi... ja bare fordi... Uden mål og plan endte vi på Langelinie, der var hele 3 ting der trak os derud.

Rosemunde har en butik der, som har åbent om søndagen, og jeg manglede lige... jamen det gjorde jeg altså.... en langærmet t-shirt i lyserød. Og så var der lagersalg, -70% på næsten alt i butikken, posen indeholdt mere end den ene lyserøde t-shirt. ;-))

Vi ville lige tjekke at Den lille havfrue stadig sad på sin sten - at hun ikke var fløjet til verdensudstilling i Langbordistan.... i øvrigt mener jeg ikke at det er en god ide, at hun skal på verdensudstilling, hun hører til på den sten, der må ski da kunne laves en kopi, som kan sendes ud i verden og repræsentere Danmark. Hun er der endnu.. :-))langelinie 002
Den 3. og sidste grund... ÅRETS FØRSTE gammeldags vaffelis.. 2 kugler med guf, og 2 kugler med fløgeskum og syltetøj. MUMS den smagte i maven og brrrrrr det var koldt om fingrene at spise is i dag.is
Nu er vi hjemme igen, der er ild i brændeovnen og golf på fjernsynet. Om lidt dukker husets yngste søn og hans søde kæreste op til noget aftensmad, dejlig afrunding på den første rigtige forårsweekend.

4 kommentarer:

 1. Lyder da som en fornøjelig eftermiddag :-) Men is !!! På denne årstid ??
  Ha' det hyggeligt med de unge mennesker.....Knus

  SvarSlet
 2. Så har jeg mødt en, der er lige så vild med is som jeg :-) (altså udover min mand) Jeg havde også købt en, den ser lækker ud :-)

  SvarSlet
 3. 70% hjelper på:) Da er det bare og fylle posen:)
  Den isen så meget god ut:))
  Kos deg med besøk, klem fra meg:)

  SvarSlet
 4. Det var det Annette, og is ja for pokker, gammeldagsvaffelis med guf, går på alle årstider :-)

  Det har du Lene, og jeg er beriget med en mand der er præcis lige så vild med is som jeg er, det var så skønt :-)

  Det gjorde jeg skam også MajorogMeg, den var helt fyldt :-)
  og isen var perfekt..

  SvarSlet