27. marts 2010

Vådt og gråt ude, hygsomt inde...

hygge indendøre-vert

Vi er landet, bilen er tømt, fuglene er fodret, ovnen er fyldt, glasset er fyldt, køleskabet er fyldt, der er ild i stearinlysene, hønsene er sat frem, æggene er hængt op, jeg er på plads i sofaen i vindueshjørnet med den bærbare på skødet og udsigt til en regntung skov.

Vi er her, og det er så godt. Sneen er næsten helt væk, muldvarpen har haft kronede dage under den hvide dyne, Bumle har kronede dage under min dyne. Livet er herligt og vi er midt i det :-))

6 kommentarer:

 1. Så gøy å se bilder fra hytta di:)) Skikkelig koselig hyttestemning:) Ser alt er vel med både kjøleskap og vinglass, akkurat slik det skal være.

  Ja, livet er herlig:) Blir vin her også snart.
  Nyt hyttelivet, stor klem fra meg som også nyter hyttelivets gleder:)

  SvarSlet
 2. Tak MajorogMeg, ja her er skønt og vi er i fuld gang med at nyde, og det kan jeg også se at i gør hos jer. Stort klem retur fra en hyttenyder til en anden deroppe i det smukke Norges land :-)

  SvarSlet
 3. Aiijjjj da, nogle søde høns i vinduet :-))
  Jeg håber i får nogle superdejlige dage i det skånske, at det ikke regner alt for meget, at i vil hilse ved krebsesøen, at Bumle kommer lidt ud i luften og ikke bruger HELE påsken under dynen....
  Skål herfra...knus til jer alle 3

  SvarSlet
 4. Godmorgen Annette, vi hilser hele vejen rundt. Ha' en dejlig søndag.
  Knus herfra skoven :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det dog hyggeligt ud, Inge! Jeg håber, I får en dejlig ferie i de svenske skove og at muldvarpen tager benene på nakken :-)

  SvarSlet
 6. Tak Madame, det gør vi helt sikkert, ja det ville være OK med mig, hvis muldvarpen fandt andre steder at grave, men pyt det er jo en naturgrund, og muldvarpen er også en del af det.. :-))

  SvarSlet