4. marts 2010

Made by Musse... igen

I januar fortalte jeg om nogle puder, jeg købte på julemarkedet her i byen, jeg googlede og fandt designeren på nettet og skrev til hende, om hun ville sy 4 puder mere til mig. Det ville hun gerne, vi skrev lidt frem og tilbage om, hvordan de skulle se ud og, hvilken størrelse jeg gerne ville have. Musse begyndte at sy, og jeg begyndte at glæde mig. I dag blev puderne leveret af Musse og datter, her på adressen, flot service siger jeg bare... Og jeg siger også, for pokker hvor er de flotte, jeg er så tilfreds med dem. Jeg lægger billeder op af dem i løbet af weekenden.

Musse er igang med at bygge en ny hjemmeside op, http://www.unikbymusse.webbyen.dk/ her kan man se nogle af hendes forskellige design, prøv at klikke forbi hende, jeg synes hun laver nogle rigtig fede ting.

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se billeder af dine puder - for det er superdejlige ting, Musse syr! Det var meget fin service, du fik.
  Tak for det spændende link :-)

  SvarSlet
 2. Det bliver dejligt med de nye puder.......:-)

  SvarSlet
 3. Hvor skønt sådan at kunne bestille. Glæder mig til at se dem. Hendes tasker er godt nok også superflotte. God weekend. KNUS♥

  SvarSlet
 4. @Madame.. Billederne er på nu

  @Annette.. Ja det pyntede en del..

  @Tina.. :-)) og endnu flottere i virkeligheden, en af dem blev her i huset..

  SvarSlet