26. marts 2010

Øreringe...

kan man da ikke få nok af, vel...??? Mit øreringehængetræ har fået nye beboere..
ørehængertræ
Sofie (http://www.sofiesmykker.dk/shop/frontpage.html ) laver de fineste øreringe, i sølv og forgyldt sølv med alverdens skønne vedhæng. Pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen. Den tråd hun bruger er god og kraftig, de bestilte varer dukker op i løbet af et par dage, jeg har kun købt øreringe, men hun laver også både armbånd og halskæder.

Jeg har handlet hos hende et par gange og hver gang har det levet 100% op til mine forventninger. Hvis du lige står og trænger.. :-)) til lidt nyt pynt, kan jeg anbefale at klikke en tur omkring Sofie smykker.

7 kommentarer:

 1. Dejligt med et billede af øretræet

  SvarSlet
 2. wauw...hvor har du så øretræet fra ?

  SvarSlet
 3. Du har jo snakket om det længe, så i dag blev det... ;-))

  Jeg har fået det i fødselsdagsgave af den ældste og hans søde kæreste, de fandt det til mig på deres jule- og nytårsferie i Florida - skønt træ..:-))

  SvarSlet
 4. Sikke en fin orden du har i dine øreringe, Inge! Gid det var mig - for mine ligger hulter til bulter. Jeg er meget spændt på at kigge på dit link :-)

  SvarSlet
 5. :-) Det gjorde mine også Madame, indtil jeg fik det fine træ her i januar. Og det kom bag på mig hvor mange jeg egentlig havde. Er sikker på du også kan bruge nogle af Sofies fine øreringe.
  Du må ha' en god aften

  SvarSlet
 6. Det var da et farligt link ;-) Og sådan et træ giver fin overblik :-)

  SvarSlet
 7. Ja Lene, dejlig farlig, god fornøjelse :-)

  SvarSlet