28. marts 2010

Vi har æltet i dag...

Arhhh ok, det er nok lige vel fordansket...:-)) det hedder "at elda" på svensk, og det er ikke brød vi eldar, det er afbrænding af kviste og grene fra nogle af de træer der er fældet her i vinter. Sidste sommer fik vi en af genboerne til at smide en tom olietønde af hos os, den har hoppet af varme i dag.

eltning 001 eltning 002

9 kommentarer:

 1. Og på norsk heter det å fyre opp i oljefatet:)
  Deilig å holde på ute, dere har jo arbeidsvær:)
  Solen ble litt av/på men det ble en øl i hytteveggen i sol, etter turen med Major:)
  Ha en flott kveld, kos dere:)
  Klemmer:)

  SvarSlet
 2. Ja, MajorogMeg, det har været fint vejr at arbejde i, og jeg har haft gang i min lille motorsav og fået barberet nogle buske. Lyder skønt med en kold øl i solen, det har vi tilgode endnu.
  Dejlig aften til jer :-))

  Det var det også Annette :-)

  SvarSlet
 3. Som I knokler...

  SvarSlet
 4. Det er nu ikke så slemt, Anne, der blev skam også tid til hygge og kaffe på terrassen, og snak i massevis med nabo'erne :-)

  SvarSlet
 5. Ha' en god mandag på jeres dejlige sted - sikke flittig din mand er :-)

  SvarSlet
 6. Tak Madame, og en dejlig dag til dig også.
  Ja Hasse vil helst "gøre" noget han er ikke så god til bare at sidde og sidde :-)) og heroppe er der rigeligt at rive i.

  SvarSlet
 7. Inge - må man altid brænde i sådan en - altså i Sverige. Herhjemme må man jo kun brænde af én gang om året. Det er træls, ville så gerne have sådan en brændebøtte ;o)

  SvarSlet
 8. Ja det tror jeg man må Sister, med mindre der kommer lokale forbud på grund af ekstrem tørke. Det er så nemt at ha' såndan en bøtte stående og komme af med kviste og grene :-)
  Må man virkelig kun lave bål en gang om året i DK, det bliver brudt mange steder..

  SvarSlet