31. marts 2010

Det lysner...

done 

Ja  det lysner både ude og inde, nu kan vi igen se skoven, og vi er ved at være klar til påskefrokost i morgen.til påskebordetDet har småregnet hele formiddagen, smusket som vi kaldte det i mit barndomshjem, men lige nu er solen måske... forhåbnetlig... næsten... på vej igennem disen og tågen.

4 kommentarer:

 1. Du har søreme haft travlt, Inge - og sikke dejlige billeder!
  Ha' en rigtig god dag i morgen med dine gæster :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har heldigvis ikke været helt alene om det. Det var bestemt ingen luksus Madame, og skønt da vi var færdige. Godt at det kun er en lille hytte... eller rettere 3 små hytter, det er til at overse.
  Du må også ha' nogle dejlige påskedage :-)

  SvarSlet
 3. Det ligner min tjek-liste, når vi holder påskefrokost i sommerhuset.

  Bortset fra tømning af tårnkammeret :))

  I har nået meget på få dage i betragtning af, at I også har savet stammer op. Skøn duft af træ, ikke? :)
  Dejligt at se dig i action med motorsaven :))

  Det må være dejligt at have fået luft og lys omkring huset.

  Vi ferierede nogle år i husbonds firmas hus i Sverige, hvor rydningen ikke var stor. Selvom jeg kan lide skov og natur, var træerne for tæt på. Solen stod for sent op over trætopperne om morgenen og for tidligt ned.

  Rigtig god påske til dig og din familie :-)

  SvarSlet
 4. Ja, Lone, det er nok næsten det samme, tårnkammeret er et lille gæsteværelse bag køkkenet, som ikke så tit er i brug. Derfor bliver det hurtigt til opbevaring af alt muligt.
  Duften er helt skøn fra frisk træ, og det er dejligt at få mere lys omkring huset. Da vi overtog hytten for 6 år siden, var der rigtig mange store træer lige omkring os, men vi har efterhånden fået fældet de fleste af dem der var tættest på huset.
  Også en dejlig påske til dig og din familie.

  Tak for besøgtet og rosen Claus.

  SvarSlet