14. juli 2011

Besøg fra Berlin..

IMG_0490Vores venner fra Berlin er på ferie her i DK, eller det vil sige, det er de så ikke mere.. Nu er de på vej hjem til Berlin igen.. De synes ikke vejret her i landet er godt ferievejr.. ikke i denne tid i hvert fald, så de tog en hurtig beslutning i går aftes og er kørt hjem i dag.

I går aftes grillede vi hos os, og selv om vi ikke ser hinanden ret tit, ruller snak og latter med det samme, jeg har altid en fornemmelse af, at vi var sammen i sidste uge.. :-)

Billedet er ikke af vennerne.. det er af deres lille franske bulldog Luzi da hun var en fræk lille hvalp, for et par år siden..

6 kommentarer:

 1. Hvor er hun dejlig, den lille franske bulldog :-) Ja, man kan jo desværre godt forstå, at jeres venner er lidt utilfredse med det danske vejr, når de har ferie. Klem og en dejlig eftermiddag til dig :)

  SvarSlet
 2. Deres tålmodighed med vejret var nu heller ikke voldsom stor.. :-))

  SvarSlet
 3. ærgeligt med regnvejr, når man har ferie, men så må man jo bare finde på regnvejrsaktiviteter :-)

  SvarSlet
 4. Åh.....sukk....så søøøøt...hun var direkte vakker:) JEg vurderer en liten hund (lillesøster til Major) jeg "snuser" på fransk bulldog eller mops....vi får se.
  Luzi var helskjønn:)
  Været kan man kle ut....;)
  Klem fra meg:)

  SvarSlet
 5. Jeg håber ikke, at jeres venner tager på ferie i Holland i stedet for! Her har det øsregnet næsten uafbrudt siden tirsdag eftermiddag. Heller ikke Belgien kan anbefales lige nu, idet de sagde i radioen, at i dag kommer på top 20 listen med de koldeste Juli dage nogensinde!
  Nå, men der bliver vel tørvejr igen på et eller andet tidspunkt.
  Knus og en rigtig god aften til dig deroppe.

  SvarSlet
 6. Det har du ret i Lene.. men deres danske ferieplaner var noget med golf, og det er ikke så sjovt i regnvejr.

  Guri.. Jeg ville vælge en fransk Bulldog :-) Nemlig der er ikke dårligt vejr, men dårlig påklædning.. Klem fra mig.

  Annette.. Nej de kørte hjem til Berlin, enten tager de længere mod syd, eller også udskyder de ferien til vejret viser sommertemperaturer igen..
  Lige nu er det fint vejr her i Sverige, men det kan jo hurtigt ændre sig.
  Knus og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet