16. juli 2011

Vi er våde og kolde..

..og vi holder ca. 100 km fra jeres hus i skoven, sagde hun. Vi var i det lokale supermarked, for at handle ind til aftensmaden, så det var bare at doble indkøbet, og køre hjem og tænde op i brændeovn og grillkul.IMG_1331De VAR våde og kolde, men det hjalp at komme i noget varmt tøj, og efter en kop varm kaffe og en øl, så verden meget lysere og venligere ud. VMax’en og Rejekutteren fik en regnfrakke på og vi trak ind i varmen.IMG_1334Hasse og Jimmi havde ikke mødt hinanden før, men det mærkede vi ikke noget til, snak og grin flød helt ubesværet, vi hyggede igennem hele fredag aften og noget af natten. Igen har blogland givet os nogle skønne timer, sammen med et par dejlige mennesker. IMG_1338Efter en god nattesøvn i en varm og tør seng, blev cyklerne pakket igen, jeg er imponeret over, hvor meget der kan pakkes på 2 cykler, når den rigtige pakkemester går igang, telt, soveposer, luftmadrasser, kogegrej og tøj til 2 ugers ferie. IMG_1353Annemarie og Jimmi er klar til afgang igen. Fedt at I havde tid og lyst til at komme en tur i skoven.. :-)IMG_1350og fortsat god ferie..IMG_1364

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at læse, Inge - sikke en god idé, at Annemarie og Jimmi kom forbi og besøgte jer! Skønne billeder du viser her :-)
  Ha' en dejlig lørdag aften, klem!

  SvarSlet
 2. Det var nemlig rigtig godt.. Tak skal du have og en dejlig lørdag retur til dig.. :-)

  SvarSlet
 3. Hihi, altid godt med gode venner i de svenske skove, der kan byde på husly, varme og dejlig mad, både til aften og morgen...dejligt sted I har, og tusinde tak igen til jer to skønne glade mennesker for at tage imod 2 drunkede mc-mus..;-D og dejligt at få lov at klappe en kat igen....Håber I har haft en dejlig golfdag og fortsat god weekend..Knus og kram..

  SvarSlet
 4. Åh...så trivelig da Inge:)) Tenker det var kos og trivsel med Annemarie og Jimmi på besøk:)) De satte nok pris på en varm og tørr hytte:))
  Ønsker de god tur videre:)
  Kos dere videre i skogen, klem fra meg:)

  SvarSlet
 5. Annemarie.. Vi har haft en skøn eftermiddag på banen, kørte dog hjem efter 9 huller, der var mega langsomme spillere på banen, og blev trætte af at vente og vente.. :-)
  Vi var rigtig glade for at se jer her i skoven.. Knus.. :-)

  Ja det var det Guri.. Vi fortsætter med at nyde der her i skoven.. Klem

  SvarSlet
 6. Skønt med et "livreddende" ophold i huset i skoven - det har helt sikkert gjort godt, men desværre ser regnen jo ud til at fortsætte -
  Håber de kommer godt igennem resten af ferien.

  Klem og god søndag herfra.

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn historie. Den giver da varmen på flere måder :-)

  SvarSlet
 8. Ja det var dejligt både for dem og os.. Klem og god aften. :-)

  Pia.. Bloglandia er forunderligt.. :-)

  SvarSlet