20. juli 2011

Sol og sommer..

P1050884det var det i hvert fald i går. Det er ferietid for de fleste, og vi andre får bund i bunkerne, før det bliver vores tur til at være ferieramte.

I går eftermiddags lod jeg bunker være bunker, og tog tidligt hjem, så jeg kunne nå en tur rundt på golfbanen. Uha det var godt.. spillet kunne sagtens have være bedre, men selskabet var godt, vejret var godt og udsigten mod vores smukke Domkirke var sørme også i orden.

11 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt, at du fik nydt en tur på golfbanen! Og du kan glæde dig til, det bliver din tur til at holde sommerferie. Er der mon ikke fredeligt på jobbet, nu hvor de fleste holder fri?
  Klem og en god dag til dig, Inge!

  SvarSlet
 2. Flot billede - fin lille bakke, men varmeværksskorstenen burde være vandret!
  Fint at høre du forbereder dig til ferie ved at lade bunker være bunker, det er med at være parat til at blive ferieramt, den dag det sker, så man ikke skal bruge en halv uge på at få bunkerne på afstand.

  SvarSlet
 3. Ja, det var sommer - bare ikke i Nordjylland. Her var det koldt og det regnede - ofte meget voldsomt og med torden, men himmelen var utrolig flot.
  Pyt, i dag skinner solen og der en næsten vindstille, så det bliver en dejlig dag.

  Klem og eb god dag herfra.

  SvarSlet
 4. Godmorgen.
  For ett nydeligt bilde.
  Men si meg, er kornet modent allerede hos deg? Her er det grönt enda.
  Ha det godt og nyt dagen.
  Klem Synnöve.

  SvarSlet
 5. Det var skønt at komme ud og slappe lidt af på banen, Madame.. :-)
  Jo her er meget fredeligt, grænsende til det kedelige.. Klem og god dag :-)

  Jørgen.. Ja alle de skorstene pynter ikke just i landskabet og på billeder :-) Det er fedt at være på arbejde i juli, hvor alle andre har fri, det giver ro i maven til sen ferie.. :-)

  marianne.. Vi har også fint vejr i dag, jeg håber det holder over hele landet.. Klem og god dag :-)

  Synnøve.. Tak skal du have, jeg har ikke set nogen høste endnu, men mon ikke det er snart..
  Du må også have en dejlig dag.

  SvarSlet
 6. Godt at du fik slappet lidt af med golfen, det var fint vejr igår bare ikke i Nykøbing og Rørvig..;-D knus

  SvarSlet
 7. Det var så skønt Annemarie.. Øv med vejret på Odden, da jeg kom til Roskilde v. 14-tiden var det også overskyet, men i løbet af en times tid klarede det op igen, og vi spille hele runden i bare arme og shorts.. Knus og god dag :-)

  SvarSlet
 8. Det er fint... bare hold på det gode vejr omkring Roskilde, til vi er hjemme igen på lørdag ;-)
  Det er det bedste ved at være på arbejde i juli: det er der næsten ingen andre, der er, så man har både veje og arbejdsplads næsten for sig selv.

  SvarSlet
 9. Jeg kørte også tidligt hjem i går for at få lidt sol, mens jeg nussede lidt rundt i haven i shorts og top :-) Jeg giver den en ekstra skalle på jobbet de næste dage, hvor de lover dårligere vejr
  Hos os startede frøhøsten for flere uger siden, og for mig ser det da også ud som om de er i fuld gang på dit billede :-)

  SvarSlet
 10. Åh nej, Inge, sikke da en ubehagelig oplevelse, du har haft med indbrud! (har slet ikke været i blogland længe). Uf, jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive!!!!
  Varme hilsener fra Laura :-)

  SvarSlet
 11. Ellen.. Jeg tør ikke love noget, men jeg håber det holder godt vejr på lørdag, vi skal til udendørsfødselsdag det meste af dagen. Det er så fedt med plads på veje, i tog og på cykelstierne.

  Pia.. Ja nu du siger det, så ligner det noget hvor høsten er i gang.. :-) Jeg synes bare ikke jeg har set maskineri på markerne endnu.. Men marken er nok ikke håndklippet.. :-))

  Laura.. Ja det var og er rigtig træls, jeg er ved at genanskaffe det mest nødvendige.. og det betyder at jeg er nødt til at shoppe.. og det er jeg sørme god til:-)

  SvarSlet