18. juli 2011

Jeg bander stadigvæk..

For pokker da en masse tid der går med at spærre simkort, finde specifikationer på alle de stjålne ting, skifte alverdens password.. bare for en sikkerhedsskyld.. Jeg havde heldigvis pw beskyttelse på min iPad, men alligevel.. snakke med forsikring.. ærge sig gul og blå.. selv om det ikke hjælper en skid..

Nu er jeg også kommet i tanke om, at når mine nøgler lå i tasken sammen med GPS’en.. så er det jo egentlig ret nemt, starte GPS’en, klikke på HJEM, køre til Roskilde og låse sig ind… HRMMMFFFFF… vi må have fat i låsesmeden og kodet låsene om til huset.. Flere udgifter.. jeg bander videre..

Ikke engang sommerstemning ved Langelinie kan ændre det faktum, at jeg er sur, gal og frustreret.. og ikke har andre end mig selv at lade det gå ud over.. P1050491

12 kommentarer:

 1. Det er frygteligt, Inge, men det lyder som om, du har gjort alt, hvad der kan gøres lige nu. Så kan man ikke gøre meget mere end at prøve at nyde det smukke billede, du har på her.

  Klem til dig og jeg håber, problemerne snart får en ende!

  SvarSlet
 2. Det var sandelig godt, at du kom i tanke om at sammenholde GPS- og nøgletab, så ikke de når også at lave dét nummer! Tænke sig, at de kvit og frit kunne have ryddet hele hytten... skrækkelig tanke.
  Jeg har 7-9-13 ikke prøvet noget tilsvarende selv, hvor man nærmest skal retablere hele sin identitet, men jeg har ikke svært ved at forestille mig, hvor meget arbejde det kræver og hvor mange ærgrelser det giver.
  Jeg krydser stadig fingre for, at I har et flinkt forsikringsselskab - John siger, at vores ikke havde dækket, når tasken var synlig på bagsædet. Sagde lyseslukkeren Ellen... men vi håber altså begge det bedste for jer ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Inge. Jeg føler virkelig med dig. Det må virkelig have været frustrerende at komme tilbage til din bil og opdage, at der havde været indbrud. Fandens, at man ikke kan få lov at have sine ting i fred. Hilsen og god dag trods alt fra Jette

  SvarSlet
 4. OK Madame.. Jeg nyder.. :-) Klem til dig.

  Ellen.. Måske også ret paranoid tankevirksomhed, men paranoid er jeg åbenbart blevet.. i hvert fald i dag.. Uhhhh tasken var skam ikke umiddelbar synlig, der var smidt en jakke over.. :-) Men jeg ved det godt, det er ikke sikkert de dækker noget som helst.. Det positive er at jeg får nyt kamera, ny GPS, og samtidig ryddet 100% op i rygsækken ;-) Heldigvis var pung og alle plastik kortene i den taske jeg havde med inde i butikken.

  Jette.. Det er hamrende frustrerende.. mest fordi det kunne have været undgået.. Tak og i lige måde til dig Jette.. :-)

  SvarSlet
 5. SIkke noget forbandet l... dejligt at du er ved at have styr på det igen.
  Kan man ikke spore telefon eller gps på nettet?
  God dag :)

  SvarSlet
 6. Det er da noget så forbandet, øv Inge. Godt du kom i tanke om GPS og nøgler. Jeg krydser fingre for at du får det dækket. Knus
  PS du har da den skønneste udsigt fra dit arbejde :-)

  SvarSlet
 7. Uha da da. Ikke sjovt. Det er godt at bande, der er ingen god grund til at lade følelserne blive indenbors når kraftidioterne har været på spil. Jeg håber du får orden på det ene og det andet. Kan være Hjem skal erstattes af HaHa på GPSen - ellers kan et gammeldags kort anbefales!
  I øvrigt har jeg set mange dejlige billeder ved at kigge tilbage på din blog.

  SvarSlet
 8. Mon ikke vi skal få slettet ordet "hjem" i vores GPS, bare for en sikkerheds skyld! Jeg syntes vi havde bøvl nok med vores tyveri.
  Jeg håber stadig at I får erstatning fra forsikringen.

  SvarSlet
 9. Helle.. Johhh måske, det har jeg slet ikke tænkt på.. Tror dog ikke politiet gør alverden ved den slags alm. tyveri..

  Lene.. Ja den er rigtig dejlig, og jeg nyder den nu også.. :-)

  Jørgen.. God ide, det gør vi på den næste GPS. Tak skal du have, dejligt du kan lide dem. :-)

  Pia.. Det tror jeg også vi skal når den nye kommer i hus, hvis man kan.. :-)

  Eric.. Så kort kan det siges.. :-)

  SvarSlet
 10. Sandsynligheden for, at det er baltere, der er de formastelige, er forholdsvis stor, når man befinder sig i Sverige, og baltere kender helt sikkert ikke ordet 'hjem', men de genkender måske ikonet på GPS'en, så man skal nok bare ikke have noget liggende der...

  SvarSlet
 11. Jeg tror såmænd du har ret.. jeg blev nok bare lidt paranoid.. Vi tager en snak med forsikringsselskabet for at høre hvad de mener vi skal gøre..
  Og jeg er i fuld gang med at finde et nyt kamera.. Pyhhh hvor er der mange muligheder.. :-) Skal det være Canon eller Nikon..?? hvilket objektiv osv... Hils omkring dig.. :-)

  SvarSlet