17. juli 2011

Fandens også..

Ja undskyld jeg bander, men jeg har altså en rigtig god grund til det.P1050881På vej hjem fra skoven var vi inde og handle ½ times tid.. da vi kom ud til bilen igen, var den brudt op. Fanden til frækhed.. den bagerste siderude var smadret og en rygsæk på bagsædet var væk. :-(P1050883Det mest irriterende er, at rygsækken indeholdt, kamera, GPS, iPad, ekstern USB harddisk med alle vores billeder (jeg har gudskelov en kopi af dem alle, på en anden ekstern disk i Sverige), min private mobil telefon, nøgler, togkort, adgangskort til arbejde, solbriller og en masse andre småting. Tasken med tøj havde de ladet stå.. Bumle stod i sin transporttaske på bagsædet, hende ville de heller ikke have med.

Jeg kunne sparke mig selv i hovedet.. pokker til dumhed at lade rygsækken stå på bagsædet, godt nok lynet og lukket, men alligevel.. hvor tankeløs har man næsten lov at være.. Det kostede lige et par timer ekstra i Sverige, fordi vi skulle have tyveriet anmeldt til svensk politi, samtidig gik vi en tur rundt i området, for at se om tyvene skulle have smidt rygsækken fra sig, efter at de havde tømt den for værdier.. Men nej så heldige var vi desværre ikke.

Jeg tror det indkøb i dag, bliver et af de dyrere af slagsen.. det bliver lidt spændende hvad og hvor meget forsikringen vil dække.

17 kommentarer:

 1. Årh for fanden da også... ja her må godt tales med meget store bogstaver. Stakkels dig/jer. Øv, jeg føler med jer - du må have mistet stort set alt, hvad du har haft af elektroniske værdier.
  Det var sikkert ved City Gross, kunne jeg tænke mig - vi skal vist være ekstra påpasselige fremover dér.
  Jeg er ikke klar over over, hvordan forsikringen ser på sådan noget - har tingene været synlige eller ikke-synlige? Det er nok et godt spørgsmål...
  Vi to her krydser fingre for, at I får det godt dækket, men ærgrelserne og besværet hænger I under alle omstændigheder selv på :-(

  SvarSlet
 2. Pokkers ærgerligt.. men nej ikke v. CityGross, det var nede i Svågertorp ud for Dormy (golfshop) Heldigvis havde jeg penge, plastikkort, HTC mobil, og det lille Lumix kamera i den taske jeg havde med inde i butikken. Og PC'en lå i bagagerummet.. så den er heller ikke væk.
  Tak for de krydsede fingre, vi er ved at finde priser osv til forsikringen, så må vi se hvad de vil dække.

  SvarSlet
 3. Åh..fytte rakkern så irriterende Inge.....det er bare TING men dog så utrolig kjedelig å blir frastjålet slike kostbare saker. Men fyh så frekt da...
  Håper dere har skikkelig forsikring på alt......
  Lykke til, klem fra meg:)

  SvarSlet
 4. Sådan noget pis ... Længere er den vist ikke. Det er det alle frygter ... godt at du har styr på backup af fotos. Forhåbentlig er du snart kørende igen ;-)

  SvarSlet
 5. Guri.. Ja virkelig irriterende.. og enormt besværligt at skulle have fat i det hele igen. Jeg håber også vores forsikring er OK, vi bruger den stort set aldrig, så nu må den stå sin prøve.. Klem fra mig.

  Per.. Nemlig pisse træls.. Ja der skal nok lidt nyt grej til.. :-) og helst lidt hurtigt.

  SvarSlet
 6. Fandens - jeg kan godt forstå at du bander -
  Godt at du har back up af alle dine billeder - de ville være en katastrofe at miste.

  Trøsteklem herfra.

  SvarSlet
 7. Øv sådan noget lort...Det er smadderærgeligt og de tyveknægte skulle have brækket både hænder og arme så de kan lade andres ting være...Godt at du trods alt har kopier af billederne, men det er et værre arbejde at få erstattet alle de ting...Håber at forsikringen dækker det meste...Det er synd for jer..Knus..

  SvarSlet
 8. Det var dog skrækkeligt! Føj for en oplevelse og det er bestemt ting af værdi du/I har mistet. Øv hvor forstår jeg godt du bander!

  SvarSlet
 9. marianne.. ja der er blevet bandet igennem.. Tak og klem.

  Ja noget rigtig møg Annemarie.. jeg har heller ikke noget til overs for dem der ikke kan lade andres ting være i fred.. Ja heldigvis er der flere backup af mine billeder, ellers havde det været rigtig meget ØV Knus

  BS.. Så træls, ja det løber op, har ikke fundet priser endnu, orker det næsten ikke.

  SvarSlet
 10. Brand ærgerligt og skide irriterende. Så slap vi noget billigere dengang Allan blev bestjålet i Nyhavn. En tegnebog med alt hvad han ejede af kort osv. blev fisket op fra hans lårlomme uden han bemærkede noget. Der brugte vi en hel dag af ferien på at køre fra politistation til politistation, til banker og diverse andre instanser. Vi havde ikke internet på farten. Ekstraudgifter lige op ad lommen. Intet fra forsikringen. Håber det går jer bedre.

  SvarSlet
 11. Åh Inge, det var dog forfærdeligt! Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige ...
  Varme klem!

  SvarSlet
 12. Pia... Øv for en oplevelse I har haft, jeg havde heldigvis min pung og alle mine kort på mig, og den mobil jeg bruger mest.. Vi håber på forsikringen dækker noget af det.

  Madame.. Ja det er det, tak og klem retur.

  SvarSlet
 13. Hvad skal man efterhånden gøre, der er ingen steder der er helligt mere for tyve. Det er da sort uheld så det vil noget. Men man kan da godt sige at held i uheld at du havde dine værdier på dig, så at sige, og din computer bag i. Der skal åbenbart ikke mere end et sekund til at sådan noget sker. Og ja der er ingen ord til trøst for dig, andet end at det er "heldigvis" døde ting og ikke dig selv der er sket noget med eller dine kære.

  God vind fremover med at få genoprettet roen og dine ting som du nu mangler.

  SvarSlet
 14. Tak Mariane, ja du har helt ret, det er kun døde ting, og kan alt sammen erstattes.. det er bøvlet og frustrationen over ikke at kunne have sine ting i fred, der er mest træls.

  SvarSlet
 15. Nej men - pis, øv og helvede os' - hvor er det bare surt!!
  Man kan banke sig selv oven i hovedet, og det hjælper ikke.
  ... Det er bare ting, men alligevel er det bare for surt.
  Stort trøsteknus herfra....

  SvarSlet
 16. Øh for pokker! Og hvor må det være ubehageligt, at nogen er brudt ind! Håber, forsikringen dækker ... men besværet og ubehaget dækker de jo desværre ikke!

  SvarSlet
 17. Margrethe.. Ja piv, pis og ØV.. Tak for knus.. :-)

  Bente.. Nej det gør de desværre ikke, og for pokker hvor koster det en masse besvær..

  SvarSlet