6. juli 2011

Hov I glemte noget..

Vi kørte en tur omkring Roskilde festivalens camping område i går aftes, og det ser ud til, at de unge mennesker der boede her i sidste uge, ikke fik det hele med sig hjem igen..P1050789Hvis du genkender og savner din stol, så står den der endnu.. :-)P1050786Festival ledelsen valgte for nogle år siden, at åbne camping områderne, tirsdag efter festivalen, så de der har lyst kan komme ind og se, om der er noget de kan bruge. P1050787Efter sigende finder de rigtig mange brugbare ting, blandt en masse ødelagt og efterladt festival grej. Hvis du står og mangler et telt, en sovepose, liggeunderlag eller måske nogle stole, så er det bare at komme ud i bilen og køre ud på det efterladte camping område. P1050785Det skal nok være lidt hurtigt, måske helst i går.. :-) de store tunge biler er i fuld gang med at skrabe det hele sammen i kæmpe bunker, hvorefter det bliver grovsorteret.

10 kommentarer:

 1. Jamen er du sikker på at de er taget hjem endnu?

  :)

  SvarSlet
 2. Hehe.. det ser ikke sådan ud, men det tror jeg godt nok de er.. :-)

  SvarSlet
 3. åh for pokker, min søn han glemte sin tandbørste, kan du ikke lige gå over og lede efter den? den er grøn...hehe..Knus og en dejlig dag til dig..

  SvarSlet
 4. Hvordan kan han glemme sin tandbørste.. Det er da noget af det vigtigste.. :-) Jeg så ingen grøn tandbørste i går aftes.. har han tjekket sin rygsæk, måske er den der alligevel.. :-)
  Knus og en herlig dag til dig..:-)

  SvarSlet
 5. Hold OP et svineri????
  Hvad er det for en smide væk / drik hjernen ud - mentalitet. Ufatteligt...
  Har aldrig været til Roskilde festival!
  Holder mig til de små hyggelige nogle..

  SvarSlet
 6. ..og så er det ikke engang særlig slemt i år :-) Der er ingen mudder, der er stadig masser af græs, og der lugter ikke nær så skidt som tidligere år. Men du har ret, det er ikke i orden at efterlade så meget, jeg har hørt at festival ledelsen forsøger at få de unge til at tage ansvar og rydde bedre op efter sig.. Det virker ikke helt endnu, men det bliver bedre.
  Min tid på de store festivaler er Nogle af de små hyggelige festivaler ser også frygtelige ud, når folk er rejst.. :-)

  SvarSlet
 7. Helt ærligt bliver jeg forarget. Det er sådan et svineri, de efterlader.
  Men begge mine piger er kommet hjem med telte, soveposer, Helly Hansen jakker etc. - da de var afsted for nogle år siden. Der er masser af "guld" at finde, hvis man går lidt rundt og kigger.
  God ide at åbne, så folk kan få lov til at hente de gode ting.

  SvarSlet
 8. Ja det er det desværre Margrethe, et imponerende svineri.. Jeg håber det ændrer sig i de kommende år. Der ligger masser af guld derude.. øl, penge.. og andre gode ting.

  SvarSlet
 9. Det er så bagsiden af medaljen - hvordan får man de unge til at forstå, at de har et ansvar for oprydningen også.

  Jeg har selv fået min søn hjem, som også har efterladt sig ting dernede, så jeg skal ikke råbe for højt. Jeg tror desværre det er blevet sådan, at man efterlader da bare det man ikke gider slæbe hjem. Men hvordan opstår sådan en mentalitet, og hvordan får man den vendt igen. Jeg vil starte på egen hjemmebane.
  KH Anette

  SvarSlet
 10. Anette.. Jeg ved det ikke, men jeg ved at festivalen arbejder med udfordringen.
  Og så kan vi jo tage fat i vores egne unger og arbejde med dem.. :-)

  SvarSlet