22. september 2011

De kører godt nok stærkt..

P1060766Jeg har kun det lille Lumix kamera med på arbejde.. og det skyder ikke hurtigt nok til den fart, der var på rytterne i går. Flere af mine billeder viser kun tilskuere og Københavns gader.. :-) Rytterne var væk inden jeg nåede at trykke på knappen. P1060780En gang i mellem lykkedes det mig at fange et enkelt baghjul eller to.P1060794P1060793og et par følgebiler i fuld fart..P1060788Der var nogen der havde skaffet sig bedre pladser end andre..P1060778P1060797

I dag er København igen åben for alle, fredag lukker de vist af igen, men der er jeg helt ligeglad, for jeg skal til Sønderjylland og kigge på stære, som lander og letter og lander… forhåbentlig med en pæn solnedgang som baggrund.

Jeg må vist hellere huske at få ladet batterierne op inden i morgen aften.

11 kommentarer:

 1. Der var også noget, der ligner sort sol, jer ude ved Storebælt for nogle uger siden. De kvidrede, så det var helt ekstremt, og terrassen blev spulet bagefter. Bo var ude. Han blev vidst kun ramt en enkelt gang ;o)
  God tur til det Sønderjyske.

  SvarSlet
 2. Ja det går pænt stærkt, og jeg vil da også heller se fugle end cykelryttere...;D En god dag til dig..

  SvarSlet
 3. Jeg ser gerne på cykelryttere, men kunne da også godt tænke mig at se "sort sol" i Sønderjylland - god fornøjelse med det :)

  SvarSlet
 4. Du er da lige midt i centrum af hvor det sker :-) En skønne dag vil jeg gerne se sort sol, kunne man monstro få dem til at lette en måned senere ;-) God tur og du får vist dejligt selskab udover gemalen.

  SvarSlet
 5. Susanne.. Det må have været et flot syn ud over vandet.. Måske skal vi lige huske at tage en regnjakke på, hvis de skulle tabe noget på os.. :-)

  Annemarie.. Det var ellers ret sjovt at være midt i det hele i går, men jeg glæder mig nu også til fuglene, du kan jo tager over og vise billeder fra landevejsløbet her i weekenden, det er jo oppe omkring jer. Knus til dig.

  Helle.. Det gør jeg nu også.. :-) nu bliver det så begge dele, cykler i går og sort sol i morgen. :-)

  Lene.. Ja der er også fordele ved at være tæt på hovedstaden.. Jeg ved ikke om man kan anmode om udsættelse af sort sol. :-)
  Ja vi skal være i det bedste selskab.. :-)

  SvarSlet
 6. Det er sjovt at se kameramanden pakket godt og grundigt ind- også kameraet :-) Rigtig god tur til Sønderjylland, Inge - jeg glæder mig til dejlige billeder! Klem.

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med stære og vil så gerne se Sort Sol ved Ribe. Jeg sidder netop og skriver om begge dele til mit blad; det er et fascinerende fænomen med alle de fugle, der danser "luftballet"...

  Rigtig god tur - glæder mig til billeder... ;-)

  SvarSlet
 8. Madame.. Ja jeg tror det er en kold fornøjelse at stå der en hel dag.. :-) Klem til dig

  Mia.. Vi skal vist noget længere sydpå og se dem end Ribe.. men det er jo et magisk syn uanset hvor de letter og lander.. :-)

  Hvis jeg får gode billeder slipper I skam ikke for at se dem.. og det gør I nok heller ikke selv om billederne ikke bliver specielt imponerende.. :-)

  SvarSlet
 9. Sikkert spennende å følge med:) Men en fordel med et kamera som takler fart:))
  Ha det fint Inge, klem fra meg:)

  SvarSlet
 10. Jamen Inge - du skal da bruge 'boost'-scenen, som tager 8-10 billeder i sekundet, så længe du holder knappen trykket ned. På den måde er du også næsten helt sikker på at få mindst ét godt godt billede af en rytter i fuld fart :-)
  Glæder mig til i morgen, og de holder stadig fast i, at der er mange fugle og at det bliver godt vejr :-D

  SvarSlet
 11. Guri.. Ja det tror jeg bestemt det var, jeg var der mest på grund af folkelivet og stemningen.. Klem :-)

  Ellen.. Øhhh jahhh skal jeg deeet, jeg troede det var nok at sætte den på sport, men det blev det bare endnu mere mærkeligt af.. Sådan er det nemlig i Canon verdenen.
  Jeg har lige tjekket på kameraet.. Den scene har jeg aldrig brugt eller lagt mærke til.. Tak skal du have, det skulle du da ikke have holdt hemmeligt.. :-)
  Me too.. satser på masser af fugle der danser på baggrund af en rødmende solnedgang.. Jeg stiller såmænd ikke de store krav til tilværelsen.. :-)

  SvarSlet