1. september 2011

Sommer og ferie er slut..

..dagligdagen er ved at være oppe i omdrejninger igen. Jeg synes de første dage har været ekstremt hårde at komme igennem. Der har været meget at følge op på, der har været en del møder, der har været bunker af mail at læse igennem og forholde sig til. IMG_0523I tirsdags trængte jeg virkelig til ferie da jeg kom hjem.. :-)

I går var en god dag, de længe ventede omstruktureringer i afdelingen er endelig kommet på plads og meldt ud til alle.. Vi er igen blevet en selvstændig IT afdeling med “vores egen” IT chef. Efter 2½ års oprydning, udrydning og omrokeringer er vi ved at være der.. Jeg har endelig fået lov at slippe for personaleansvar, jeg har fået et fagligt ansvarsområde som dækker de områder jeg er bedst til og holder mest af inden for IT. Bedst af alt, vi har fået en god chef, vi kender ham, han kender os og afdelingen, han er super kompetent, både ledelsesmæssigt og fagligt. Vi har stadig en godt stykke vej at gå, men jeg synes det her tegner rigtig godt, og jeg glæder mig ski til at være med på den travetur.. :-)P1060169Billeder og tekst har intet med hinanden at gøre, de er bare taget inden for de sidste par uger..

13 kommentarer:

 1. Dejligt hvis der er ved at komme ro på, Inge! Omstruktureringer var en plage, hvor jeg arbejdede - det var en trend, og når én var til ende, begyndte en ny. Men det er dejligt at læse, at du er tilfreds med ændringerne hos dig!
  Klem og ha' en dejlig torsdag.

  SvarSlet
 2. Det lyder som om, det er en sej omgang, i har været igennem arbejdsmæssigt. Med alle de timer, man bruger der, er det altså vigtigt, at man tingene fungerer.

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre, at du er tilfreds med udfaldet. Det tager altid nogle måneder at få tingene til at falde på plads, men hvis tilfredsheden er der fra start, kører hjulene nok også mere gnidningsløst.
  Forstår godt, at du er glad for at være sluppet for personaleansvar ... vi havde en teamleder, der blev udpeget som afløser for en, der blev forfremmet. Efter et lille år erklærede han, at det ville han ikke mere - nu havde han prøvet det af, og det var ikke noget for ham - så hellere tilbage som 'menig'. Sådan noget tager jeg hatten af for - der er mange, for hvem det er forbundet med prestige at have 'nogen under sig', som jeg har hørt det udtrykt.
  En anden problemstilling kan være, at man ofte plukker den fagligt dygtigste til at være leder - men de to ting hænger ikke altid sammen.

  De dér kugler i vandet: jeg fatter ikke, at de tør. Hvordan kommer man ind i dem? For slet ikke at tale om ud af dem igen? Brrrrr.

  SvarSlet
 4. Dejligt at der er kommet lidt ro på, og skønt at få en leder der kender afdelingen og fint at du kan koncentrere dig om det du er bedst til..Fine billeder jeg ville godt prøve de der vandbobler..;) knus og en dejlig efterårsdag til dig..

  SvarSlet
 5. Det lyder som gode løsninger. Er huset fra Vejle.

  SvarSlet
 6. Madame.. Nogle gange er omstruktureringer OK, det er det i hvert fald i dette tilfælde.. Klem og en god dag til dig.

  Susanne.. Det har været en meget lang og træls process, men nu ser det yderst fornuftigt ud..

  Ellen.. Jeg var så træt af en lege vuggestue pædagog for voksne mennesker der opførte sig som en forurettet teenager, og aldrig fattede at der både er noget der hedder et lederskab og et MEDARBEJDERSKAB.. :-)
  Jeg glæder mig til at kunne koncentrer mig om det faglige, og lade en anden tage sig af det andet fnidder og fnadder..
  Vandboblerne er ret sjove, der pustes luft i dem, efter man er kravlet ind i dem via en stor og fin åbning.. Svært at forklare, men det ser effektivt ud.. :-)

  Annemarie.. Det er så skønt, jeg var ikke inde i dem, da ingen af de andre ville være med, og jeg gad ikke lege alene.. :-) Knus og lige over til dig. :-)

  Lavendel.. Det er det også, nej højhuset er fanget et eller andet sted i London.. :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke.
  Jeg har hørt om det skæve tårn i Piza...

  SvarSlet
 8. Knallstilige bilder!!

  Omrokkering på jobben er alltid spennende. JEg har selv vært med på det samt stor nedbemanning, Selv berget jeg den gang men det var forferdelig å se at mange av mine kollegaer fikk oppsigelse og måtte gå hjem.
  Godt å lese at du er fornøyd. Trivsel på jobben betyr ALT!!!
  Lykke til Inge:)
  Klemmer fra meg:)

  SvarSlet
 9. Men ud fra illustrationerne kan vi så konkludere, at du er kommet vel ud af boblen, og det skæve tårn i Pisa er ved at blive rettet ud - en langsom proces, men det går mod lodret :)

  SvarSlet
 10. Det er godt at tingene er faldet på plads og at du nu kan beskæftige dig med det, du helst vil. Jeg har heller ikke lyst til ledertjansen, jeg er vist lidt for konfliktsky til at det dur ;-)

  Vi skulle have været der sammen ved de bobler, jeg havde nemlig godt turdet, hvis du havde været med :-)

  SvarSlet
 11. Er faktisk en smule ked af at se at billeder og tekst ikke har noget med hinanden at gøre. De der ord om omstruktureringer, møder, chefer, personaleansvar og "et stykke vej at gå" synes jeg jo var herligt illustreret af mennesker i badebolde i et bassin. :-)

  SvarSlet
 12. Rimkoger.. Det gør jeg også.. :-) Tak.

  Guri.. Ja det er meget vigtigt at trives der hvor man bruger så meget af sin tid.. Klem og en god aften til dig.

  Gowings.. Hvor er det flot tolket, så har jeg alligevel ubevidst valgt billeder der passer til teksten.. :-)

  Lene.. Ja det er dejligt, jeg har ikke noget imod ansvar, men et fagligt ansvarsområde passer mig meget bedre..
  Hvor ærgerligt du ikke var i nærheden, det så mega sjovt ud, og jeg ville så gerne have prøvet det.. :-)

  overlever.. Du har da ret, måske har min underbevidsthed alligevel valgt billeder der passede. :-)

  SvarSlet
 13. Hvor er det godt, at du er tilfreds med din beslutning, også selv om det kan være hårdt at starte op igen efter en lang sommerferie.
  Flotte billeder - måske de illustrerer noget... *KNUS*

  SvarSlet