21. september 2011

Google+

er nu åben for alle, kunne jeg læse hos Allangoogle-plus-doodlePyhhh et socialt netværk mere at forholde sig til.. jeg har ignoreret tidligere invitationer til at lege med der, nu blev jeg alligevel lidt for nysgerrig. Det er “Google-nemt“ at blive oprettet, billede og navn blev åbenbart hentet fra en allerede oprettet Google konto, det eneste jeg selv skulle tage stilling til, var hvilket, køn jeg mener at tilhøre..
Mulighederne var… image

16 kommentarer:

 1. Ja, den tyggede jeg også lidt på - det hedder for øvrigt "tulletve" heroppe - altså hermafrodit.

  Derudover ved jeg heller ikke rigtigt hvad jeg skal bruge Google+ til - nu må vi se.

  Klem herfra.

  SvarSlet
 2. Jeg er der også, hvis du går i selvsving ;) men der er lidt tomt derinde ...

  SvarSlet
 3. google plus har flere fordele, men den jeg er gladest for at den viser billeder SÅ meget flottere end facebook, der komprimerer hårdt og brutalt så nuancer forsvinder og kontraster får skarpe kanter.

  SvarSlet
 4. marianne.. Jeg er heller ikke inde i Google+ endnu.. har ikke fået set ret meget på det. Nu har jeg lige hentet et Google+ app til min HTC.

  Helle.. Jeg har så bare ikke fundet ud af hvordan jeg finder nogen derinde, Madame og Per er pludselig dukket op, ved ikke helt hvorfra.. :-)

  overlever.. Det lyder som en god gevinst, jeg har heller ikke nogen billeder derinde endnu.. Jeg er nok i virkeligheden ikke voldsomt interesseret i hverken Facebook eller Google+.. :-)

  SvarSlet
 5. Synes facebook er go til mange ting, google plus har potentiale men for få brugere (har 4(!!) venner derinde). Er der for at være der, men dyrker det ikke særligt. Men FB kunne godt lære noget af det med billederne.

  FB bruger jeg til både privat og fagligt netværk med gamle studiekammerater og kolleger; det er dén jo go til - med lidt listegymnastiske øvelser får man nærmest to facebook profiler på én..

  SvarSlet
 6. Nej der er ikke så mange derinde endnu men mon ikke det nok skal komme ;)

  SvarSlet
 7. Jeg så det godt, da jeg åbnede Google i morges. Det haster ikke for mig at få mig ind ;-)

  SvarSlet
 8. HOV! Jeg ville jo have spurgt, om ikke du svarede 'Andet'? Det kunne da være sjovt at se, hvad du så vil få af annoncer ;-)

  SvarSlet
 9. overlever.. jeg har slet ikke søgt venner på Google+ endnu, men der er alligevel dukket 3-4 stykker op.. Jeg er ikke så struktureret og har bare alle venner på FB i en lang liste.. :-) Kan godt se at der er nogen der virkelig har styr på listerne.

  Anette.. Jo måske - jeg har ingen føling med det endnu.

  Ellen.. Kunne du ikke melde dig ind og vælge Andet, så kan vi sammenligne reklamer.. ;-))

  SvarSlet
 10. Foreløbigt er der ingen reklamer på Google+, så valget af køn har ingen betydning der :)

  Hvis i leder efter interessante folk at følge er der flere websites med lister over brugere inden for forskellige fag/interesser:

  http://www.recommendedusers.com/ sorterer folk i kategorier efter deres hovedinteresser. De foreslåede brugere er hovedsageligt udvalgt på baggrund af hvad og hvor meget de skriver på G+, så siden er en god guide til, at finde folk der rent faktisk skriver godt indhold.

  http://www.group.as/ er ligesom recommendedusers sorteret på interesser, men da man nemmere kan tilføje sig selv, end man kan på recommendedusers, er kvaliteten af de inkluderede G+ brugere lidt mere svingende. Til gengæld er der rigtigt mange kategorier at vælge imellem.

  I er selvfølgelig også velkomne til, at tilføje mig - https://plus.google.com/110687757011038291457/posts

  SvarSlet
 11. Hej Søren
  Velkommen her, og tak for lidt inside information om det her medie.
  mvh Inge

  SvarSlet
 12. Artig. Andet er vel litt spesielt... Men sikkert mange som oppgir det, ettersom muligheten er tilstede:)

  klem

  SvarSlet
 13. Du linker til Allan, men jeg kan ikke se hvem han er :-(
  Jeg kender en der har leget lidt med det i dag :-)

  SvarSlet
 14. Supersnuppa.. Ja det tror jeg også, det fristede også mig.. :-)

  Pia.. Ups, der var fejl i linket, jeg rettet det nu, Allan er en af mine gode gamle venner, en skrupskør super skøn fyr, som er begyndt at blogge for nogle måneder siden.. Og når han går ind i noget, så gør han det 130%.. :-)

  SvarSlet