19. september 2011

Forfulgt af VM på cykel..

Først var halvdelen af Roskilde spærret i 4 dage på grund af VM i paracykling.. Nu er indre by her i København gud hjælpe mig også spærret på grund af cykelløb, denne gang er det også VM, men i landevejscykling. I dag og de 2 næste dage er en stor del af indre by indhegnet og udlagt til enkeltstarts rute.. senere på ugen rykker de vist nok nord ud af byen.IMAG0166Det var en udsøgt fornøjelse at cykle til arbejdet i morges, stort set ingen biler på det spærrede område, kun cyklister som mig på vej på arbejde. Jeg er spændt på om jeg får lov at cykle samme vej i eftermiddag, eller jeg skal ud og finde alternative ruter for at komme til hovedbanen.. IMAG0167

13 kommentarer:

 1. Nyd det :-)
  VM i landevejscykling kommer ikke til Danmark igen i vores levetid.
  For en gangs skyld kunne jeg godt tænke mig at bo lidt tættere på hovedstaden ... altså for at kunne se det live ;-)

  SvarSlet
 2. Nu vil jeg tænde fjernsynet, for at se, om en smuk kvinde kommer cyklende forbi :) måske vinder du dagens etape på vej hjem? ;)

  SvarSlet
 3. hehe nogen tiltrækker cykler, andre regnvejr...De kommer forbi mit område senere på ugen, det kan være i weekenden at man kan fange et par cyklister i fuld fart...Knus og god aften..;D

  SvarSlet
 4. Hmmm det var ski besværligt at komme til hovedbanen, måtte trække det meste af vejen, og det nød jeg ikke specielt meget Per. Jeg kører til sønderjyland på torsdag, så kan du få min plads i byen..:-)

  Helle.. Hehe, hvor er du sød. Du skal kigge efter en af de trækkende cyklister, der småløber for at nå toget, væk fra cykel kaoset.. ;-))
  Jeg nåede det i sidste øjeblik, og er på vej hjem til et vm frit område.

  SvarSlet
 5. Annemarie.. Jeg tager hjem for at se stære, og du passer vm cyklisterne.. Det er en ok fordeling, hvis du spørger mig.. :-))

  SvarSlet
 6. Jeg kunne godt tænke mig at stå der og mærke suset. Bare et øjeblik, så tror jeg, at jeg ville ønske mig hjem igen :-)

  SvarSlet
 7. Yes, those streets are delightful to ride a bicycle. More championships could last days, right?

  SvarSlet
 8. Det var da lidt sjovt at der var så tomt?
  Når du cykler.. HVOR cykler du så fra???
  Ikke Roskilde vel?

  SvarSlet
 9. Kan du ikke bare deltage i løbet? Så kom du hurtigt på arbejde... ti hi

  Nej, alvorlig talt forstår jeg din irritation; for ikke så længe siden var her afspærret på grund af et eller andet andet cykelløb herude - og det så grundigt, at vi - der skulle til Søborg - måtte helt til Virum, før vi kunne få lov at passere...

  SvarSlet
 10. Susanne.. Det er såmænd også spændende at være midt i det.. :-) og kunne tage hjem når det passer en.

  Leovi.. Yes they are, and the VM is in Copenhagen all week.. :-)

  kongmor.. Nej ikke fra Roskilde, jeg cykler kun fra Hovedbanen til Sankt Annæ Plads.. :-)

  Mia.. De kører alt for hurtigt til mig.. :-) Jeg tror I får glæde af VM sidst på ugen. Min søster bor i Trørød, og der er de ved at afspærre rigtig mange veje.. :-)

  SvarSlet
 11. Så er jeg straks meget mere rolig!!

  SvarSlet
 12. Det minder mig om de bilfrie søndage i 1973. Det var også kun sjovt i en meget kort tid...

  SvarSlet
 13. Stine.. :-)) det kunne være min krop på sigt, ville have godt af at cykle fra Roskilde og helt ind til byen.. Jeg er bare bange for at jeg ikke ville være til pænt brug bagefter.. Jeg har en veninde der hver dag cykler mellem Roskilde og Valby.. og hun elsker det.. forstå det hvem der kan.. ;-))

  Ellen.. dem kan jeg godt huske, men dengang boede jeg langt ude i udkants danmark.. der var ikke den helt store forskel.. :-))

  SvarSlet