31. marts 2012

BMX i Tønder..

På vej ind til Tønder for at finde et frokost sted, kom vi forbi en BMX bane, hvor en flok unger fløj rundt på banen.. Det måtte vi ind og kigge lidt nærmere på..IMG_8941IMG_8958IMG_8986IMG_8963Det var virkelig imponerende at se dem flyve højt og langt.. Hvis ikke sulten havde gnavet så hårdt og blæsten været så skarp, havde jeg nok været svær at slæbe med videre.. :-)

18 kommentarer:

  1. Jeg skal da lige love for, at der var fart på.
    Skønne timer de knægte har der.
    God weekend.
    :-) Dorthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var der, selv de mindste havde godt styr på det.. :-)

      Slet
  2. Det er utroligt hvad knægte kan på de cykler...Håber du fik stillet sulten..Knus og god søndag til jer..;-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja de er meget imponerende.. :-)

      Slet
  3. Det er så fedt at tage billeder af bmx. Og du har gjort det rigtigt godt. Kan godt forstå det var svært at komme derfra. Men mavens behov vinder som regel over øjnenes :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har ikke før prøvet med den slags action billeder, jeg ville ha' elsket at have mere tid derude, og et bedre sted at fotografere.. Allerhelst ville jeg ha' ligget på banen og skudt dem komme flyvende hen over mig.. ;-)) det er nok ikke en mulighed.
      Det er ikke sidste gang jeg vil ud og skyde billeder af BMX'erne.

      Slet
  4. Disse pragtfulde flyvende BMX'ere. Fantastisk :-)

    SvarSlet
  5. Ja, det er vildt hvad de kan på de små cykler. Da min den ældste på et tidspunkt fik ny cykel, gemte han den gamle - som jo var for lille - til at lave trick på, og ræsede rundt på skateboard-banerne på cykel. Det var vist godt man ikke altid så på.
    KH Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhhh ja skateboardbanerne.. der må også være basis for fede billeder, måske skulle jeg tage ud på den bane vi har her i Roskililde.. :-)

      Slet
  6. Det er imponerende at se! Men sikke et blæsevejr vi har her i weekenden - det er ikke nogen fornøjelse at være udendørs. Klem og god søndag til dig, Inge!

    SvarSlet
    Svar
    1. Der var god gang i vestenvinden.. man skulle have godt med tøj på, eller være dybt opadtaget af motiverne, for at kunne holde varmen.. eller måske rettere glemme kulden.

      Slet
  7. Sjovt at se på. Næsten støjfrit. Og så får ungerne en kanon kondition. Det kan næsten ikke være bedre. - Flotte flyvende billeder, du har taget!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej larme.. skal de ikke have skyld for at gøre, det var en flok seje knægte, og måske tøser.. det var ikke så nemt at se om begge køn var repræsenteret.

      Slet
  8. Sejt! :-)
    Her har vi haft super dejligt vejr, men nu skulle vi også få 'kulde' til påsken.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi.. kulde.. :-D jeg tror ikke helt vi snakker om de samme grader i DK og på Mallorca. Påskevejret lyder ikke særlig spændende her i nord.. :-)

      Slet
  9. Hej Inge

    God billeder - min knægt var en af de små du så på banen i lørdags ;-)

    Du er velkommen igen en anden gang ;-)

    SvarSlet
  10. Hej SuperPrinsesse..
    Velkommen til, det er nogle seje knægte der suser rundt på banen..
    Tak skal du have, jeg kigger ind næste gang jeg er på de kanter.

    SvarSlet