10. marts 2012

Det er snart forår..

..og dermed starter en ny golfsæson også snart op. Erfaringen siger os at når først den sæson er i gang, så får vi ikke udrettet alverden indendørs.

Køkkenet har meget længe trængt til en virkelig kærlig hånd. Nyt gulv, nye elementer og en omgang maling, ville bestemt ikke være af vejen. Hvis ikke det havde været for en dybt useriøs køkkensælger, som for et års tid siden gav en pris, som han stort set i samme åndedrag halverede.. så havde vi formentlig haft et nyt køkken. Sådan gik det ikke, vi gik kolde på projekt “Nyt køkken”.. pakkede golfgrejet i bilen og svingede køllerne i stedet for malerpenslen. P1010722I mellemtiden har vi droppet at bruge penge på nye elementer. Vi ved allerede, at vi ikke vil blive her i huset, vores fremtidsplaner er en stor skøn lejlighed et andet sted i byen.

Vi har derfor valgt kun at male, lægge nyt gulv og sætte et par nye skabe op. Hasse har klaret malingen, i dag har vi lagt halvdelen af det nye gulv, i morgen kommer Benjamin og hjælper med det sidste stykke.

Og så tilbage til foråret.. Kong Mor fortalte i en kommentar den anden dag, at de havde påskeliljer hos dem.. Jeg går ud fra, det er blomstrende påskeliljer de har dernede i Frankrig. Det har vi ikke endnu, men det varer altså ikke så længe som det har gjort.. :-) IMG_7887Det varer heller ikke så længe før vi igen er på golfbanen, så må det herhjemme klare sig som det bedst kan..

16 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt, at golfbanen kan trække mere end køkkenarbejde, men jeg har nok en smule svært ved at forstå, at det skulle være skidt at få en pris halveret?

  SvarSlet
 2. Hehe.. Ja det lyder jo ret fint at halvere en pris, han havde solgt os køkkenet, hvis han var startet med en mere fornuftig pris.. Det virkede dybt usriøst det han havde gang i.. Vi mistede tilliden til ham.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå du foretrækker at bruge tiden på golfbanen;-)jeg glæder mig også til at skulle igang igen. Rigtig flot gulv:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver godt at komme på banen igen, hvis ikke gulvet skulle være færdig, ligner dagens vejr jo golfvejr. :-)

   Slet
 4. Det er spændende at læse om jeres planer om at flytte i lejlighed! To haver kan også være en stor mundfuld, når man sommerhus. Klem og god søndag til dig, Inge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver dejligt at slippe af med den ene have, du har ret det er meget arbejde at have to steder at passe. :-)

   Slet
 5. Det bliver dejligt at komme ud igen, og heldigvis er man jo mest udendørs i sommerhalvåret og hjemmet det render ingen steder...;-D Pænt gulv...Knus og en god søndag til jer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det nemlig ikke, I glæder jer helt sikkert også til at finde cyklerne frem igen, og selvfølgelig også kanoen.. :-)

   Slet
 6. Håber næsten I får tid til både køkken og golfbanen i dag. Vejret er jo helt perfekt til udendørsliv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gulvet er lagt, nu mangler vi lister og "det sidste" ingen golf i dag.:-) men det er ok bare vi bliver færdige.

   Slet
 7. Ønsker jer god arbejdslyst med det... og hvad I ikke når må jo så bare vente til jeres golfsæson er overstået igen. Virker som en god prioritering...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, det løber ingen vegne.. Har jeg opdaget :-)

   Slet
 8. Jeg har slet ikke nogen golf-erfaring, men jeg kan mærke, at udelivet trækker, og at jeg længes. Erfaringen viser, at det derinde bliver hvor det er, og at arbejdet er der endnu, når udelivet får en ende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, der er ingen der løber med arbejdet her i huset..
   Mærkelig tid blogger pludselig er gået over i.. Har lige tjekket mine indstillinger, og der står tiden korrekt.

   Slet
 9. Jeg kunne finde på at starte på golf bare for at slippe for hjemmearbejdet...hehe. Kender også ganske mange, der er bidt af den lille hvide bold. En dejlig aften til dig...knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Gitte, ja den lille hvide bold har fået godt tag i mange af os.. :-)

   Slet