23. marts 2012

Et vildt imponerende skuespil..

er i gang ved Pulken, der er traner overalt, i luften og på jorden. IMG_8403En tælling i morges nåede op på mellem 4500 og 5000 traner derude. IMG_8418Hele Pulken er et stort bølgende tæppe af de smukke grå fugle, der spiser, danser, letter og lander og flyver trompeterende rundt. IMG_8439For første gang var vi heldige med vejret, sol, blå himmel, stort set ikke en vind der rørte sig.. Jeg tog rigtig rigtig mange billeder i dag, og glæder mig til at få dem set igennem. IMG_8815

14 kommentarer:

 1. God weekend til jer med tid til det hele. Dejligt at vejret var med jer i dag, hvilket dine skønne billeder vidner om :-)

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde Lene, jeg var lige ved at blive paranoid over at jeg kun skulle opleve traner tåge, dis og sandstorm.. :-)

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder. Når det så er sagt, så rammer du midt i min fugle-fobi. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, men det første billede er nok til at give mig strithår. Jeg nyder dine billeder, men jeg skulle nok ikke have været der selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er Pulken i transæsonnen vist ikke et sted for dig Susanne.. :-)

   Slet
 4. Wow ... ih hvor jeg glæder mig - kan ikke forestille mig, at de vil være forsvundet om en uge, så der bliver masser at 'snuppe'. John og Allan vil slet ikke blive til at styre, og du har ret i, at det ikke er på Pulken i tranetiden, at folk går ned på fotoudstyr ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de helt sikkert ikke, de er tidligt ude i år, men alle de fugle forsvinder ikke den næste uges tid.
   Hehe, nej udstyr går de ikke ned på derude. :-)

   Slet
 5. Skønne billeder og jeg må opleve tranerne samles i så store flokke....Sikke en larm der må være, for de kan godt nok trompetere højt...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. I må med herop når de samles.. Det skal du bare opleve. Ja der er meget larm i luften også. :-)

   Slet
 6. Er så glad på dine vegne at du fik set dem i lidt større tal end forventet, dejlige billeder og det får mig til at ærgre mig dobbelt over at jeg vist kommer til at misse den oplevelse i år. Må håbe på bedre held næste år. Det er skægt med larmen for den gør næsten større indtryk end selve synet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have overlever, øv at I ikke kan få det til at hænge sammen i år, men de kommer jo tilbage næste år igen. Du har ret, lyden er imponerende, det er et helstøbt skuespil.

   Slet
 7. Det var da helt fantastisk - hvor er det smukt at se! Hvor ligger Pulken, Inge? Klem og en dejlig lørdag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pulken er et vådområde lige syd for Åhus, i Kristianstads vattenrige. Tak i lige måde Madame.

   Slet
 8. Sikke da et tællearbejde, du kastede dig ud i ;-)
  Skønne fotos i øvrigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu ikke så svært.. man tæller bare benene og dividerer med 2.. ;-))
   Tak skal du have.

   Slet