6. marts 2012

Undskyld Lumix..

MEMO0006P1010632For et par uger siden var jeg sammen med Nikka i hendes nye skønne lejlighed på 5. sal, solen gik ned over København, det skulle jeg selvfølgelig have billeder af. P1010648Det lille Lumix kom op af tasken og jeg trykkede flittigt på udløseren.. På displayet så billederne fine og skarpe ud.. Men da jeg kom hjem og så dem på pc’en, var næsten alle billeder kornede og uskarpe.. Jeg blev ret irriteret, det kamera plejer at tage meget bedre billeder, det var tæt på EXIT Lumix.. P1010660Inden jeg opsagde vores samarbejde helt, fik jeg heldigvis set lidt nærmere på opsætningen og den valgte opløsning. For pokker da osse.. på en eller anden forunderlig måde, havde kameraet "selv” skiftet opløsning, og stod til lavest mulige.. Til gengæld var der også pludselig blevet plads til flere tusinde billeder på kortet.

Nu har jeg sat Lumix tilbage på den rigtige opløsning og sagt undskyld for de mange grimme ord, der flød ud over et lille uskyldigt kamera.. :-)

28 kommentarer:

 1. Hidsigprop, at lade det gå ud over et stakkels uskyldigt kamera...Godt du fik sagt undskyld, ellers kunne det jo være at det ikke ville tage fine billeder til dig en anden gang..;-D Knus og en god dag til dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Århhh hvad... jeg var da yderst tålmodig, ventede næsten 2 sek. før jeg tændte af og bandede over skidtet.. ;-)

   Slet
 2. Det var godt, du sagde pænt undskyld :-) Hvor er meget smukke billeder! Tænk at bo med sådan en udsigt over byens tage.
  Klem og god tirsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er højt op til 5 sal, men udsigten er turen værd.. :-) I lige måde Madame.

   Slet
 3. Smiler, den er næsten lige så tosset som min fejlinstallerede kontaktlinse, der gjorde at alle billeder virkede uskarpe i søgeren.

  Godt du ikke fyrede madame Lumix.. hun fortjener en bedre skæbne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja det er i samme gade.. Frk Lumix er taget til nåde igen :-)

   Slet
 4. Stakkels sagesløse kamera. Pas hellere på det ikke hævner sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg har jo sagt undskyld, og det var da ikke mig der ændrede i opsætningen.. ;-)

   Slet
 5. Godt at du lod tvivlen komme den tiltalte til gode :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det følte jeg mig lidt nødsaget til.. :-)

   Slet
 6. Du er i det mindste stor nok til at sige undskyld ... det er faktisk meget flot af dig, taget i betragtning, at det var apparatet selv, der havde ændret indstillinger bare for at genere dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde rare Ellen, jeg vidste du ville forstå mig :-)

   Slet
 7. Det manglede da også bare !!

  Men farverne er da smukke.

  SvarSlet
 8. De er nu stadigvæk vældig gode, de billeder. Især det med kuplen og kirketårnet. er det Marmorkirken og .. ja, hvad er det - jeg kan ikke finde ud af at få retningen til at passe??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, billedet er selvfølgelig zoomet så meget kameraet kan, det er taget mod syd, vi undrede os også over hvilken kuppel det var jeg fangede, men jeg har kigget på kortet og fundet ud af, at det er Sankt Markus Kirke på Frederiksberg.

   Slet
 9. Ups - men jeg kender det godt, det med at være sådan lidt hurtigt i aftrækket - og så finde ud af, at man måske selv har lidt af skylden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv har skyld..!!!! hvad mener du.. :-) i hvert ikke ret meget..

   Slet
 10. Sikke et frækt kamera, som selv skifter opløsning. Godt du fik det ordnet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget roderi med kameraer der lever deres eget liv.

   Slet
 11. UPS ha ha! Ja de kameraer stiller nogen gange om som de vil. Men alligevel flotte billeder - sikke en flot himmel! Knus

  SvarSlet
 12. Du skal absolut ikke finde dig i, at kameraet bliver grovkornet og lader billeder gå i opløsning. Lad det bare fotografere hårdt vand og tørt brød et par dage som straf - og gerne i svag belysning!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for støtten Eric.. jeg overvejer stadig straffeudmålingen.. :-)

   Slet
 13. Det skal mit kamera ikke byde mig. Hvis det begynder på det pjat, så skal det sørge for det indstilles ordentligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske er dit kamera bedre opdraget end mit.. :-)

   Slet
 14. Så flotte Bilder :0) Så ekstra fin stemning på det siste bildet :0)

  SvarSlet