24. marts 2012

Glenterne jager i flok..

når de er mange nok.. :-)3 røde glenterJa ja, det er ikke verdens største flok, men 3 jagende glenter over samme mark, er et helt OK fotomotiv, hvis nogen spørger mig. IMG_8894

Vi har altså lavet andet, end at holde øje med fugle og rådyr denne weekend, vi var f.eks. også tæt på at brænde grunden af i eftermiddags.. Hmmmm.. jeg havde ikke lige den fornødne tid til at hente kameraet, og kan derfor ikke fotodokumentere den ild, der pludselig sprang fra bunden af olietønden, og over i det tørre græs og mos på skråningen. Der så man lige Fru Sandvad i skarpt trav op af stien efter vand, det vand der burde have stået ved siden af tønden.. Det gik godt, men det fik lige gang i adrenalinen. Næste gang vi brænder kvas, trækker vi en slange ned til tønden, det giver varmen at springe frem og tilbage med vand i kander og spande.

Og så taler vi ikke mere om det.. ;-)

12 kommentarer:

 1. Ajr hvor er du kedelig. Det skal der da tales meget mere om. Hente vand i kander og spande? Det lyder som en del løbeture op og ned af grunden? Mistænker at I er lidt småflade i aften.

  Glenterne er sådan nogle fantastiske flyvere, især når man kan se dem så tæt over land som jeg næsten tror du har haft glæden af i dag. Troede iøvrigt ikke glenter jagede - troede de ledte; efter ådsler ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jeg, og nej det emne er der ikke mere kød på.. ;-) Vi fik lidt motion i går eftermiddags.

   Det er fedt at se dem cirkle rundt, højt og lavt, men jeg synes det var svært at zoome ind på dem, og samtidig holde fokus og få kameraet til at fokusere. Så de fleste billeder måtte jeg helt opgive at zoome. Jeg fik mange rigtig gode billeder af glenterne, men de kunne godt trænge til en smule bearbejdning, sad og ønskede at du var her, til at vise mig hvordan jeg bruger Photoshop, det program er en totalt lukket verden for mig.. :-)
   Ja det kan godt være det bare er ådsler de går efter, det ved jeg ikke, de lignede nogen der holdt øje, og et par gange slog de også ned på marken. Men jeg kunne ikke se hvad de fandt eller fangede.

   Slet
 2. pyy ha, godt det gik godt...du fik mig lige tilbage til min barndom, hvor min far liiiige skulle brænde lidt kvas af...og pludselig stod ½ tønde land i flammer...ingen telefon...ned til naboer, som kunne ringe 112 og så var det min rolige mor, der fik slukket ildebranden inden den løb løbsk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja pyyyyhhh.. det går fa... stærkt, noget stærkere end vi lige var forberedt på. :-) Men heldigvis var det kun et lille område der stod i flammer.. på den her årstid er alting jo ret fugtigt endnu.

   Slet
 3. For FILAN da Inge - godt du kan løbe stærkt når du skal!
  Det er en rigtig god opfindelse, den der adrenalin.

  Og glenterne er mange nok ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg løb stærkere end jeg troede jeg kunne.. :-)

   Tak.. synes også 3 på et billede er mange, når det er glenter.

   Slet
 4. Den varme kunne du da godt have fordelt lidt bedre :-) Vi ville gerne have haft lidt at varme rygstykkerne på, og den indre varme havde vi også svært ved at holde. Vi måtte ty til rødvinen, men det var nu heller ikke så tosset.
  I morgen håber vi solen kan erstatte bålet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen vi kommer da gerne en tur sydpå og sætter ild i jeres have.. :-) Rødvin er aldrig tosset.. ;-)

   Slet
 5. Trods mangel på sol så fik du da varmen..Puha godt at du fik den slukket..Fint fanget af glenterne du får da set lidt dyr og fugle her i weekenden..;-D Knus og god søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man roligt sige jeg gjorde.. :-) Ja natur oplevelserne har nærmest stået i kø denne weekend. :-)

   Slet
  2. Absolutt mer enn greit med slikt motiv:) Litt tøffe og skumle i sitt uttrykk.

   Slet
 6. Og det er ikke engang Skt Hans...de er flotte, de fugle! God søndag.

  SvarSlet