5. november 2012

Hvor er I altså dejlige..

Tusinde tak for alle jeres varme og kærlige ord, tanker og knus. Det varmer mere end jeg er i stand til at sætte ord på. P1000395Vi gør hvad vi kan for at få tiden til at gå, og familie og dejlige venner hjælper os på vej, det sætter vi uendelig stor pris på.

Det første chok er ved at lægge sig, og vi kan se lidt mere nuanceret på det hele. Vi tror ikke på, at Hasse fejler noget alvorligt, han er indkaldt til undersøgelser på reumatologisk afdeling, og det er jo ikke det mest skræmmende sted at skulle møde op. Vi forstår ikke, at det ikke kunne vente 2 uger, men det får vi forhåbentlig nogle bud på om et par dage.

Der er ingen tvivl om, at jeg meget hellere ville ha’ blogget om ferie, sol og golf i Spanien, men sådan skulle det ikke være lige nu, og det overlever vi også. Stuen trænger til at blive malet, så måske skulle vi kaste os over den opgave.. :-)

25 kommentarer:

 1. Kære Inge, jeg håber I får nogle gode feriedage, selv om I går rundt i uvished lidt endnu - forhåbentlig kan I komme af sted på torsdag. Klem og rigtig god mandag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. Vi håber at vi kan gøre et eller andet efter på torsdag.

   Slet
 2. Vi krydser stadig fingre ... :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt, at I kunne komme ud og vifte lidt :-) Krydser fingre for, håber og tror på, at der ikke er noget alvorligt på færde, så I kan nøjes med at blive småmopsede over at have fået jeres ferie udsat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig dejligt. Jeg glæder mig til at blive rigtig tøsefornærmet :-)

   Slet
 4. Håber det aller-allerbedste knus

  SvarSlet
 5. Troede, jeg skulle ind og se billeder fra en spansk golfbane, men ser så, at jeres ferie er aflyst for en tid. Dog, er det fint, der bliver taget hånd om Hasse med det samme. Nej, reumatologisk afdeling er ikke det værste sted, man skal møde op. Pøj-pøj til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. De billeder ville jeg også meget gerne ha' taget i dag.. :-) ja det er ok at lægerne reagerer, hellere det end det modsatte. Tak Lone.

   Slet
 6. Når nu ferien skulle afbrydes så er det jo godt at det går så stærkt med at komme til.
  Stuer der skal males - en tur til Jylland - besøg her og der og vupti - så er det onsdag!

  Håber det bedste!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja inden vi ser os om er det onsdag, det er jo i virkeligheden ikke så længe endda at vente. Tak Stine.

   Slet
 7. Ventetid er det værste, men hvis I nu griber malerpenslerne så går tiden hurtigt og tankerne får ikke så meget plads. Jeg håber at I kan komme afsted på torsdag og få svinget golfkøllerne lidt. Knus og stadig mange varme tanker til jer to..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hasse tager kanterne, og jeg tager mig af de svære og store flader.. ;-)) tak søde..

   Slet
 8. Uff, så ille å høre ... usikkerheten er nok verre enn en tapt reise, men likevel. Håper dere får en rask avklaring og tvi, tvi om at det ikke er noe alvorlig.

  Varme tanker fra Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for varmen Irene.. Ja pyt med rejsen, vi skal nok komme til Spanien inden så længe, bare helbredet er godt.

   Slet
 9. I siger bare til, hvis I ikke har nok arbejde derhjemme til at slå tiden ihjel, så skal jeg nok finde noget :-)
  Vi har masser af arbejde her på øen, bare ikke noget der giver penge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lover jeg at gøre Pia, men du skal ikke ligge vågen og vente.. :-) vi har faktisk fået malet lidt af stuen, og vi kan se hvor vi er nået til. :-)

   Slet
 10. Dere er ved godt mot og det er godt å lese. Tvi tvi, ta vare på hverandre Inge, klem fra meg:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er ved godt mod. Humæret er mere oppe end nede.. ;-)

   Slet
  2. Hihi.. Humøret.. Selfølgelig, iPad er bedre at læse på end at skrive på.

   Slet
 11. I kan da også komme og male hos mig; mit arbejdsværelse trænger kraftigt til en tur med hvidtekosten. Nej spøg til side; jeg ønsker jer al mulig held og lykke med reumatologisk afdeling, og det er nemlig helt rigtigt at det ikke er den værste afdeling at være indkaldt til.

  Varme tanker fra mig på en grå novemberdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok sige til hvis vi kommer til at mangle noget at rive i.. Sandsynligheden er nu ikke overvældende stor. :-)
   Tak Hanne.

   Slet
 12. Synes stue-maleri lyder som et glimrende initiativ... ikke at den trængte overvældende, så vidt jeg kunne se. Men det er da et godt projekt. Kender en psykolog, der mener at det er godt at male sit indre kaos ud - men tror nu nok at hun mener en anden slags maleri, der ville være mere bemærkelsesværdigt end kønt i jeres stue :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er psykologer som mener man skal få kaos ud via pensler. Lige nu er det god beskæftigelsesterapi her i huset, og desuden trængte stuen virkelig til en spand maling.Vi har ingen problemer med at se, hvor vi når til.. :-)

   Slet