16. november 2012

Solen er ved at gå ned..

IMG_6978.. og ferien er slut. Den blev bestemt ikke som vi havde regnet med, vi har ikke været i Spanien, vi har ikke spillet golf og vi har ikke været sammen med de godeste venner i deres skønne hus ved den røde saltsø, det er rigtig træls, men sådan skulle det ikke være denne gang.

Til gengæld har vi langt om længe fået styr på stuen, og vi har haft en skøn uge i Jylland, jeg føler bestemt ikke jeg har spildt 2 ugers ferie, der er sat mange gode oplevleser ind på glædeskontoen.

SOS har heldigvis allerede lovet, at de dækker vores afbestilte flybilletter Når pengene ruller ind på kontoen og Hasse får OK til at flyve igen, tror jeg de skal veksles til et par nye flybilletter..

26 kommentarer:

 1. Fantastisk flot billede! Jeg håber da, at I får den planlagte ferie på et senere tidspunkt. Samtidig er det da godt, at I fik en god ferie alligevel, selv om I var nødt til at blive i DK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henny, vi håber meget at vi måske kan komme afsted inden årets udgang, men det får vi forhåbentlig svar på i starten af december...
   Vi har nydt vores danmarks ferie.

   Slet
 2. Det er dejligt, at I har fået sat mange gode oplevleser ind på glædeskontoen, og I må tage revanche senere. Sikke et smukt billede! Klem og en god aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame og i lige måde til dig, vi tager revanche senere.

   Slet
 3. I har fået rigtig meget ud af de to uger, rigtig mange gode oplevelser og en fin stue. Det er nu ikke så ringe endda. Og I skal nok komme ned og spille golf igen. Forhåbentlig bliver Spanien på sin plads og det gør golfbanen forhåbentlig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er slet ikke så ringe, vi er også rigtig godt tilfredse med ferien. Både Spanien og golfbanerne venter nok pænt på os.

   Slet
 4. Skønt billede :) og det er godt, at det hele trods alt blev vendt til det næstbedste. God weeken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, det endte med at blive godt. I lige måde.

   Slet
 5. Smukt billede som passer til stemningen synes jeg. Ja der har været rørt rundt i hele følelsesregisteret. Håber snart der kommer helt afklaring på det der..
  Og så et par nye billetter!! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har været godt omkring i det register.. Forhåbentlig bliver vi lidt klogere i begyndelsen af december. :-)

   Slet
 6. Og lige pludselig har I haft to ferier, hvor I kun havde regnet med én!
  Jamen hvad er problemet? ;-)
  (Jeg håber du efterhånden kender mig ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo lige det vi har.. slet ikke så ringe endda.. :-)

   Slet
 7. Det var så sådan det blev - jeg håber "afklaringen" ende godt. De sidste uger er jo en illustration af at man ikke nødvendigvis kan regne med det hele går som udtænkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber vi også, du har ret.. Man kan vide hvad fremtiden byder på, vi forsøger at få det bedste ud af den situation vi bliver sat i.

   Slet
 8. Dejligt, at I trods alt har haft en god ferie. Og at biletterne kan erstattes med nogle nye, når alt er faldet på plads.
  Og efter dine billeder at dømme har der været smukt, der hvor I har været.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har været beriget med mange smukke stunder, Danmark er et dejligt land, og vi holder begge af at feriere her også.

   Slet
 9. Når man ikke kan få det bedste, må man nøjes med det næstbedste :-) Solnedgangen fås vist ikke ret meget bedre sydpå end det I har oplevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det næstbedste var rigtig godt.. :-)

   Slet
 10. Smukt billede af solnedgangen og forhåbentlig falder det hele på plads så I får mulighed for godeste venner, sol og golf..Knus og god lørdag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, vi håber på at smutte sydover inden alt for længe.. :-)

   Slet
 11. Tror jeg kan gætte hvad de billetter skal bruges til. Krydser fingre for at det vil falde på plads for jer.

  Og så billedet.. det er lækkert. Dejlig farvebalance og god plads foran bilen.. giver god balance.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vist ikke så svært.. :-)
   Tak for roserne, tænker måske bilen er lidt for meget i midten af billedet, en let beskæring havde vist ikke gjort alverden.. :-)

   Slet
 12. Smukt billede! Synes I fået en masse ud a ferien alligevel og samtidig er der stadig mulighed for en tur til Spanien når det hele går iorden. Hvor godt at billetterne kunne refunderes! God weekend♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, ja det var dejligt at forsikringen ville dække, jeg har nu ikke set pengene endnu, så jeg venter lidt med bestillingen. I lige måde til dig.

   Slet
 13. Nu må I nyde weekenden i fulde længde :-D

  SvarSlet