14. november 2012

Mere Fanø..

Vores køretur på stranden endte helt i syd, vi skulle ned og se Æ Kåver, Sønderhos nyopførte sømærke / vartegn på Kåverbjerget. IMG_7022Undervejs mødte vi en ravfisker, som var på vej ud for at høste havets guld.. IMG_6987Her har Hasse fundet et nyrestaureret GI punkt på Kåverbjerget.. IMG_7000Udsigten fra Æ Kåver ind over Sønderhos hustage.. IMG_6996Sidste stop på turen var Sønderho havn, hvor det sidste lys farvede himlen dyb mørkeblå..  IMG_7054Vi valgte strandvejen fra, da vi skulle hjem til Nordby, der er for få gadelygter på stranden, og vi havde ikke specielt meget lyst til at køre fast i mørket derude på stranden. :-)

Det var en fantastisk smuk tur Randi og Finn tog os med på, at vejret også viste sig fra sin allersmukkeste side, gjorde ikke oplevelsen ringere.

12 kommentarer:

 1. Ih, sikke et vejr, I har haft - her har det været mørkt hele dagen ...
  Snuppede du ikke lige lidt rav, nu du var ude på findestederne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ledte ikke engang efter rav.. har nogle gange sparket lidt i noget tang uden at der var gevinst, og så mistede jeg interessen for at finde rav.. :-)

   Slet
 2. Jeg har aldrig været på Fanø, dine skønne billeder lokker dog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I må tage en tur derned en dag eller to på mc'en. :-)

   Slet
 3. Igen smukke billeder. Jeg måtte dog kigge mere end én gang på det næstsidste, før jeg fattede, hvad jeg så på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var Randi der "så" tage og skorstens motivet.. Jeg synes det er ret sjovt. :-)

   Slet
 4. Her i København har det bare været gråt hele dagen, dejligt for jer at opleve den blå time så smukt et sted..;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig heldigt at vejret var så flot hele dagen. :-)

   Slet
 5. Det er bare endnu flere gode billeder fra Fanø.. har et svagt punkt for enlige cyklister i godt lys. Det er bare sådan et skidegodt motiv.
  Kan se at I har været ganske heldige med vejret.. og jeg kan hilse fra sjælland og sige, at I behøver ikke skynde jer hjem.. det er et værre møgvejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu også kun tirsdag vejret var godt, resten af ugen har været ret grå og trist.
   Jeg har ikke tænkt cykelister som gode motiver før, men det kan jeg jo se de er, så det vil jeg være opmærksom på ved given lejlighed. :-)

   Slet
 6. Hvor er det smukke billeder! Her havde vi gråvejr - novembervejr når det er mest trist. Klem og rigtig god torsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame, det var nu kun tirsdag vejret artede sig derovre, da vi stod op onsdag morgen var det tåget, gråt og regnfuldt. :-)

   Slet