13. april 2013

Jeg lærer det nok aldrig..

P1010276altså at forstå, at min krop kan blive så træt dagen derpå, når det nu var så sjovt og hyggeligt på Primo Piano i går aftes.. P1010288Samir forkælede os, vi var hverken sultne eller tørstige, da vi sagde farvel og tak for nok en herlig aften. P1010282I aftes virkede det som en rigtig god ide, lige at afslutte aftenen på Gustav Wied, i dag virker ideen ikke helt så genial.. :-)

23 kommentarer:

 1. Sådan er det jo: Man betaler for visse former for hygge næste dag. Men vil man undvære af den grund? Næh, det tror jeg ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vi vil bestemt ikke undvære den slags sjove aftener, til gengæld vil jeg gerne undvære at være tung og træt dagen efter.

   Slet
 2. I har været ude og føjte og hvor er det dog herligt. Det må man aldrig blive for gammel til, og så gør det ikke noget, at det kan mærkes dagen efter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, vi var ude og føjte og det var rigtig sjovt, jeg håber bestemt aldrig jeg bliver for gammel til den leg, men det tager noget tid at blive frisk igen.. :-)

   Slet
 3. Sådan noget hyggenoget bliver man ALDRIG for gammel til.
  Men man føler sig ældgammel dagen efter ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej forhåbentlig ALDRIG.. men jeg kunne nu godt leve uden dagen derpå.. :-)

   Slet
 4. Uha, ja vi kender det vist alle sammen ;-) Klem og rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør vi vist.. og vi bliver forhåbentlig aldrig klogere.. :-)

   Slet
 5. Sådan kan det gå - i godt selskab glemmer man jo gerne konsekvenserne der kommer dagen efter. Men hovedsagen er da at I havde en god aften.. håber du er mere frisk i dag, søndag... så vidt jeg husker bliver det jo osse en aktiv dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en herlig aften og nat, søndag var jeg heldigvis frisk igen.. Og ja det var en aktiv dag med den små Emil.. :-)

   Slet
 6. hehe, nej man glemmer jo let når man er i godt selskab og har det sjovt, og så sløve virkede I nu heller ikke.. :-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja heldigvis glemmer man det den ene gang efter den anden.. Nu havde du jo heller ikke sovet hele natten.. :-) så vi passede nok meget godt sammen. :-)

   Slet
 7. Ha ha ha præcis sådan havde jeg det oss :-) Tak for en skøn og hyg'lig aften - og traditionen kan man jo ikke bare sådan afvige, selvom vi nok havde været friskere lørdag hvis vi var gået udenom Gustav :-)

  SvarSlet
 8. PS - knus fra Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja det kunne jeg forstå du havde, Gustav kan vi da ikke gå udenom.. :-)

   Slet
 9. Det må man bare leve med, for undvære sådan en hyggeaften vil vi jo heller ikke :-) Og hvorfor lå der studenternelliker på bordet? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vi vil ikke undvære den slags aftener.. :-)
   Helene og jeg fik hver en blomst af Samir, som vi efterlod i vandkaraflen da vi gik.. :-)

   Slet
 10. Hvis man har haft en fantastisk aften, gør det ikke noget at være træt dagen efter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er OK at være træt ovenpå en god aften. :-)

   Slet
 11. Mådehold er en vanskelig en at håndtere!

  SvarSlet
 12. Jeg kender det. Det går jo lige så godt, og man er ikke spor træt, men næste dag behøver ikke være særlig mange timer gammel før trætheden melder sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da lidt unfair at nogle timers søvn kan ødelægge sådan et godt humør.. :-)

   Slet