15. april 2013

Vi var ude og lege..

Musicon i lørdags.. IMG_0667Annemarie og Jimmi var en tur i Roskilde, og ville gerne se lidt af vores by, det skulle bare ikke være havnen, der havde de begge været masser af gange. Hasse og jeg blev enige om at tage dem med en tur på Musicon, som efterhånden har udviklet sig til en fantastisk legeplads for alle aldre. IMG_0670Den gamle betonvarefabrik er et sjovt og spændende område, og jeg kan kun anbefale jer  at tage derud og opleve det. Det er ikke et specielt smukt område, man er slet ikke i tvivl om, at det tidligere har været fabriksområde, men det er et område, hvor der bliver tænkt mange kreative, alternative og sjove tanker, hvor alt ikke nødvendigvis behøver at være pænt og strømlinet. IMG_0669En del af de installationer der er sat op på Musicon, har området arvet fra Roskilde Festivalen.. IMG_0674IMG_0672Det er bestemt ikke kun et sted for børn og unge, vi andre “lidt ældre børn” kan også sagtens slå et par timer ihjel derude.  :-)

12 kommentarer:

 1. Det var rigtigt sjovt og hvis jeg ikke havde været så træt og pakket ind alt det tøj så havde jeg også leget lidt mere. :-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Til gengæld fik du taget en masse gode billeder, der var jeg meget sløv.. :-)

   Slet
 2. Jeg så det jo ovre hos Annemarie, og det er et sted, børnebørnene skal se, er jeg sikker på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I må have dem med på Musicon næste gang de er i Roskilde.. :-) Husk hjelme og knæbeskyttere, hvis de skal skate..

   Slet
 3. Jeg må ned og se hvordan det ser ud nu, Musicon altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du Jørgen, og husk kameraet.

   Slet
 4. Ser spændende ud, men hvad er det der, som ligner en bobslæde-bane, der bare er blevet lidt for flad?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en del af regnvandbassinet, som også er skaterbane, når ikke der er vand i, der er flere af den slags kanaler, som er asfalt belagte og ikke helt så glatte og lækre som den store bane, gryde eller hvad man kalder det.

   Slet
 5. Det ser rigtig spændene ud - der må jeg hen, næste gang jeg er i Roskilde. Dejlige billeder, Inge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må en tur på Musicon når du kommer til Roskilde Madame, husk kameraet, der er altid noget at tage billeder af derude.

   Slet
 6. Det ser herligt ud. Jeg tænker, at det vil være et herligt sted for mig og mine rulleskøjter. Som Fruen i Midten spørger jeg også om, hvad bobslædebanen er til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du vil helt sikkert kunne have det sjovt på rulleskøjter, der er både skatere, løbehjul og rulleskøjter derude.. og plads til alle.. :-)

   Slet