1. april 2013

Vi så traner..

på skiltet ved Carl Christian Tofte i Pulken, vi var også inde og se hans udstilling med de flotte fugle.. IMG_0503men ude i vådområdet, hvor der sidste år ved samme tid, stod 1000-vis af traner, var der ikke en eneste af de store fugle.. IMG_0497De eneste levende traner vi så, var en lille flok på 5 stk. som overfløj området uden at lande. IMG_0502De store dyreflokke vi plejer at se på vej ud til Pulken, var også skrumpet voldsomt ind.. IMG_0504Selv sne bliver der mindre af, og Lene hjalp det lidt på vej. Hvis vejret bliver lige så flot i morgen, vil jeg tro den lille terrasse snart er snefri. IMG_0511Min netforbindelse her i skoven er ekstrem dårlig, USB modemmet smider forbindelsen efter ultrakort tid, derfor er det stort set umuligt for mig, at svare på jeres kommentarer og at komme rundt i blogland. Jeg tager revanche og kommer på besøg hos jer, når jeg er hjemme i Roskilde igen.

Vi har taget konsekvensen af den ringe netforbindelse og bestilt netværk gennem Net1. Ellen og John havde deres router med herned i torsdags og det viste sig at dækningen er rigtig god her i skoven, så ustabilt netværk skulle meget gerne være en saga blot, når vi kommer herop næste gang.

24 kommentarer:

 1. Uanset netværket må I ha en rigtig god ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, og det har vi bestemt også haft. :-)

   Slet
 2. Hvor ærgeligt med tranerne, det er jo ellers et syn I glæder jeg til hvert år..Forhåbentlig skinner solen lidt mere og får smeltet jeres sne så I kan bruge terrassen lidt..Forsat god ferie..Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene og jeg fik skovlet terrassen fri for sne, så vi kunne få både borde og stole ud i solen.. :-)

   Tranerne er sent ude i år, men de kommer næste år igen.. :-)

   Slet
 3. Håber i får en skøn ferie - skønt i snart får en bedre netforbindelse der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft en skøn ferie.. :-)

   Slet
 4. Rigtig god ferie, Inge - ærgerligt med tranerne. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, ja det var lidt ærgerligt, men vi ser dem næste år.

   Slet
 5. Nå, så var det godt, at vi besluttede os til at springe Pulken over - vi regnede ikke med, at der var nogle traner - det var rigtigt regnet ud, kan jeg se. De vælter nok ind i næste weekend, og da skal vi noget andet og kan derfor ikke tage til Sverige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der var ikke mange traner, men de er vist kommet nu, vi kørte ikke derud igen, det må blive næste år. :-)

   Slet
 6. Det er jo egentlig tankevækkende, at vi både vil have skovens dybe stille ro og civilisationens elektroniske velsignelser. Eller måske er det snarere tankevækkende, at det er muligt - engang var det enten eller. Det er ikke så længe siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er tankevækkende Eric.. Vi glæder os til at få en ordentlig forbindelse deroppe.. Når det er muligt er det træls når ikke det virker.. :-)

   Slet
 7. Håber, I også har haft dejligt solskin i dag, så I kan komme af med sneen. Her i byen har alle bænke, trappestene og caféer på solsiden været besat i dag. Det samme har solsiden i Nyhavn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft en række skønne og solrige dage, men temperaturen var ikke høj nok til at få bugt med sneen. På solsiderne var der så skønt at være.

   Slet
 8. Det er nu godt der er noget der bliver mindre af ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det.. og sne må gerne forsvinde helt for nu..

   Slet
 9. God ferie :) Vi har også skovlet terrassen fri for sne - nu skal solen nydes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, det er så skønt at sidde derude med næsten i solen.

   Slet
 10. Forhåbentlig har I også haft dejligt solskin i dag - i København har solen skinnet fra en skyfri himmel fra morgenstunden og det har været så skønt, men stadig koldt.

  Det lyder rigtig dejligt for jer, at I nu skal have en ordentlig internetforbindelse, det er da ikke til at udholde et modem, hvor man hele tiden bliver smidt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft fantastisk flot vejr hele ugen, koldt med sol fra en skøn blå himmel.

   Vi har allerede modtaget både antenne og modem, det bliver godt.

   Slet
 11. Hørte i dag at tranerne er forsinket på grund af det kolde forår, så måske i når dem senere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er et par uger forsinkede i år, men de er kommet derop nu, og de kommer helt sikkert igen næste år. :-)

   Slet
 12. Det er ret fantastisk, at der er netdækning overalt i Sverige nu. Når man tænker på, hvor store tyndtbefolkede områder der er. Gud ved, om det ikke kan ændre på affolkningen af "Gläsbygden"? Der er masser af arbejde, man kan lave, bare man har en ordentlig internetforbindelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Net1 påstår at de stort set kan nå ud i alle hjørner og kroge, hos os virkede det i hvert fald fint.

   Du har ret, med en god netforbindelse kan man i mange tilfælde passe sit arbejde uanset hvor man er i verden.

   Slet