10. december 2010

Jeg økonomiserede…

Julefrokosten i dag var herlig royal og sjov, og der er helt sikkert fuld gang i den endnu.. men jeg økonomiserer lidt med kræfterne, vi har flere aftaler i denne weekend, og jeg orker ikke være julefrokost vrag i morgen..

Temaet til årets julefrokost var royalt, og der hvor vi bor, var frokostens første taler et oplagt valg.. hun bor jo henne om hjørnet lige ved rundkørslen.. :-) Hun kom uden gravhunde og gemal og hun var forrygende..

P1010138P1010144P1010135Alle kvindelige gæster blev udstyret med diadem og herrerne fik det blå bånd med elefantordenen. Borddækningen var en konkurrence mellem alle bordene, kreativiteten kendte ingen grænser..

P1010122P1010126

Efter frokosten var det revytid.. Alice i Eventyrland.. den lille Alice lander i det store hus, hun skal lære både huset og alle afdelinger at kende, hun skal træde nogle stier og forstå sproget, lære at tie og tale, lytte til vandrørene og løbe stærkt.. det var en af de sjoveste revyer vi har haft... den var hvinende skarp, bidende humoristisk og fantastisk underholdende. Der blev trampet, klappet, hujet og grinet igennem.

Da musikken øgede volumen og baren åbnede, gik jeg gennem Nyhavn og fandt en bus og et tog. Jeg må høre resten af historien på mandag..

9 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt fantastisk julefrokost, Inge - nøj, jeg ville gerne have været en flue på væggen. Og sikke nogle smukke borde.
  Jeg håber, du er frisk i dag, så du kan klare weekendens arrangementer.
  Klem og en dejlig lørdag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Det lader til at have været en herlig julefrokost og et flot sted det blev afholdt (din arbejdsplads ? eller bare i nærheden ?)...Jeg ville godt have set dig med diadem på...hihi...Hun ser herlig ud hende Dronningen...God lørdag til dig..Knus fra mig...

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det til at have været alle tiders julefrokost. Hvor er det herligt, når mad og drikke blandes med ånd og kreativitet. God weekend.

  SvarSlet
 4. Det var en rigtig god idé at have et gennemgående tema til julefrokosten. - Også at der var konkurrence om borddækningen. Vandt dit hold? :)

  Nu kommer jeg altså til at savne mit arbejde på denne tid (lidt). Vi havde også nogle herlige julefrokoster :)

  Go' fornøjelse resten af weekenden :-)

  SvarSlet
 5. Hyggeligt at julefrokosten blev krydret med god underholdning ;-)
  ...er det dig, der ses på det store billede?

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 6. Lyder skægt :-)
  Jeg er simpelthen blevet så sat og kedelig, at jeg slet ikke gider julefrokoster mere, selv om vores nu ellers også er meget sjove... jeg kan bare ikke komme hjem fra dem uden enten at være totalt ædru eller bede John om at køre allerh....... langt på et ukristeligt tidspunkt - det nænner jeg ikke, selv om han aldrig ville sige nej, hvis jeg spurgte.
  Det er dog kun et par år siden, jeg stoppede, og jeg gik også altid hjem, når middag og revyer var slut, og diskoteket riggede til.

  Fantastisk stemningsfyldte billeder fra Nyhavn i indlægget før dette.

  SvarSlet
 7. Du arbejder godt nok et fornemt sted, en skønne dag kommer jeg og besøger dig. Jeg har aldrig set stedet, jeg betaler til :-)

  SvarSlet
 8. Det var da vist en klog beslutning, selv om det lyder, som om det var alletiders fest. Men ... det hører du nok mere om på mandag ;-)

  SvarSlet
 9. Madame.. Det var det også, og jeg var dejlig frisk i går.. Klem til dig.

  Annemarie.. Ja julefrokosten blev holdt i kantinen, hvor jeg arbejder.. Knus til dig.

  Rimkoger.. Så kort og rammende kan det jo siges.. Tak og god weekend til jer også.

  Lone.. Nej vi vandt ikke, der må ha' været aftalt spil.. ;-) Også en dejlig weekend til dig.

  Anjoe.. Nej det er ikke mig, det er en kollega.. Rigtig god weekend

  Ellen.. Vi har nogle gange holdt julefrokosten på vores kursuscenter i Charlottenlund, de år har jeg heller ikke gidet, det er for besværligt at komme derfra, så jeg forstår godt du ikke orker den lange transport :-)

  Lene.. Det er det nemlig Lene, og du er meget velkommen, bare sig til.. så har du en helt personlig guide i huset.. :-)

  Bente.. Ja der er nok et par gode historier at lytte til på mandag.. :-)

  SvarSlet