12. december 2010

Vi giver ikke op..

P1010173..selv om fuglene stadig ikke gider spise af det fodderrør der blev hængt op på terrassen for snart 3 uger siden, P1010179så købte vi et par stykker mere i går, og hængte dem i æbletræet. Nu må de da snart lære det..

I dag er det jul… i hvert fald her i Bymarken, alle de unge dukker op i eftermiddag, og så holder vi jul i Bymarken, uden julemad, juletræ og julesang, men med masser af gaver, god mad og julehygge. Lille Ib ligger stadig inde i Lou’s mave, og han må gerne blive der, bare en dags tid mere.. :-)

9 kommentarer:

 1. Fine bilder fra hagen din Inge. Vi har også hengt opp mat til småfuglene men kun kråka har vært her så langt:)
  Kos dere masse med gaver og hyggelig samvær:)Lille Ib kommer når han er klar for verden:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlet
 2. Utaknemlige pipser, så må de jo lade være....En rigtig hyggelig eftermiddag til jer...;-D

  SvarSlet
 3. Ha en rigtig hyggelig eftermiddag med alle de unge (inkl. Ib som sikkert koger færdigt og først "ødelægger" jeres nytårsaften)....Knus og hilsner hele vejen rundt

  SvarSlet
 4. Hej søde Inge, der er så meget spændende, der skal kommenteres hos dig ☺.
  28/11 - har prøvet det, dog før digitaliserings tid. En hel aftens billeder af min ex og mit kobberbryllup = 0 billeder. Der var simpelthen ingen film i kameraet.
  30/11 - meget forsinket tillykke med bryllupsdagen. Stilen passer godt med det bryllup vi vil have, når engang vi får os taget sammen til det ☺.
  1/12 - selvfølgelig skal du på en ballontur en dag. Den oplevelse må du altså ikke snyde dig for, det er pragtfuldt og jeg glemte alt om at være bange 2 sek. efter opstigning ☺.
  3/12 - det er lidt synd for Hasse, at Annette har set en elg oppe i den svenske idyl ☺.
  6/12 - jeg elsker din metode til at slippe af med rodet ☺.
  9/12 - din halsdisse ser bare helt vidunderlig ud. Jeg tror jeg er nødt til at skal i gang med produktionen af en lignende ☺.
  I dag - de pokkers fugle, forstår de da slet ikke alt det gode I gør for dem, utaknemmelige skarn.
  Godt at se, at du er blevet rask igen.
  Det var så lige det, jeg havde at fortælle....☺.
  Stort søndagsknus fra Holland, hvor det kniber lidt mere med helbredelsen.

  SvarSlet
 5. Guri.. her er det mest solsorte og måger der er sultne.. :-) Ja lille Ib kommer når han er klar til verden.. Knus og hygge til jer..:-)

  Annemarie.. Nemlig utaknemmelige skarn, er de.. og og det samme til jer.. :-)

  Annette.. Tak, ja Ib kommer når det passer ham, knus til dig.. :-)

  Kære Annette dernede i Holland..
  Tak for alle dine kommentarer, du har været flittig læser i dag.. :-) Håber snart du kommer i kampform igen. Helbredende knus til dig. :-)

  SvarSlet
 6. Prøv at drysse frø under rørene og sænk dem evt. så de er tættere på jorden. Efter kort tid finder de ud af det, så kan rørene hæves igen :-)

  SvarSlet
 7. Tak for rådet Rimkoger.. vi flyttede det rør de ikke ville spise fra, over i æbletræet sammen med de sidst indkøbte.. vupti fuglene æder og æder.. :-) Jeg må konstatere at den første placering ikke faldt i de vingedes smag.. :-)

  SvarSlet
 8. Det er sjovt at dine spurve ikke farer hen til foderautomaten, Inge - her er de vilde med den, men den har også hængt her i mindst 10 år. Ha' en dejlig aften med familien, klem :-)

  SvarSlet
 9. De har ikke været vænnet til at der var mad - i Sverige dukker de op så snart vi hælder mad op til dem, det skal nok komme her i Roskilde også.. Klem til dig. :-)

  SvarSlet