3. december 2010

Herfra min verden går..

P1000958Eller rettere.. min verden set fra sofaen.. jeg er ikke god til at være syg, jeg hader det, og jeg synes det er helt urimelig spild af tid og gode kræfter at ligge og sidde her inde og se ud. Jeg stod op i morges og troede jeg skulle på arbejde, men nej hovedpinen har bidt sig fast, og det værker stadig i mine led. Jeg tog piller og krøb i seng igen.P1000942Hvad kan jeg ellers byde ind med i dag af guldkorn fra mit spændende liv… Når pillerne virker har jeg det OK, det sneer, solen skinner, fuglene flyver til og fra, der skal mere brænde i ovnen, nå for pokker der gik en stor fremmed kat på terrassen. Jeg smed lidt brød ud i morges, men for fa… da ikke til mågerne, godt de ikke kan komme ind i fuglehuset. Men de kan sætte sig ovenpå.P1000944Et par friske æbler lokker solsorten til.. stadig ingen småfugle i det nye fodderrør.. hrmmff..P1000954Der kom møgkatten sørme igen..Jeg gider det ikke mere.. Hasse kører til Præstø lige om lidt, han skal til julefrokost i verdensfirmaet, jeg håber vejene er fremkommelige, bilen er pakket med tæpper, støvler og skovl. Jeg HAR højt klar og tydeligt givet udtryk for min mening om, at køre derned i dag i det vejr.. såååhhh det…

MEN HVAD MED MIG…… skal jeg sidde her helt alene sammen med Bumle og brændeovnen, og have ondt af mig selv.. P1000950Nej selvfølgelig skal jeg ikke det, jeg skal nemlig passes ude.. he he.. Den sødeste veninde ringede i går, at hun skal passe barnebarnet i aften, hendes mand skal også til julefrokost. Hun henter mig her sidst på eftermiddagen, og så snupper jeg et horn hjem i aften. Hvis ingen vil køre mig, jamen så kryber jeg i alt det varme tøj og går, det er heldigvis ikke længere væk end 15 minutter på flade futter.

Livet er ikke det værste vi har.. eller som min ex mand sagde… Life is a bitch… and then you marry one.. :-)

14 kommentarer:

 1. Han lyder godt nok flink - din ex ;)

  God fornøjelse - dejligt at du har fundet en til at passe dig i aften :) - og god bedring.

  SvarSlet
 2. Synes du.. ;-) Det var han nu også.., jeg mødte bare en der var flinkere.. :-)

  SvarSlet
 3. Hehe, flink, flinkere, mest flink!!!...så må vi håbe at Hasse er den sidste...;->..Dumme måger, du må ønske dig et luftgevær så har du noget at lave når du ligger syg på sofaen..;-D...Fed jakke du har på til dine tiger øh, zebra øh øh...stribede støvler...hihi...god bedring, husk nu at være sød ved babysitteren...

  SvarSlet
 4. Er det dog ingen grense for julefrokoster for de danske menn?
  Så får man heller la de lege for seg selv, og nyde livet som ellers byr seg.

  SvarSlet
 5. PS. Her er den lille kattunge:
  http://toraa.blogspot.com/2010/12/last-news-sensation-kitten-has-left-her.html

  SvarSlet
 6. Haha Annemarie.. jeg nøjes med at banke på vinduet, så hopper nogle af mågerne 1 m. væk.. ;-).. Hvid jakke og zebra støvler, så fandt vi da hinanden.. :-) Både baby på 2½, sitter og mig var søde ved hinanden.. Knus og god aften.

  TorAa.. nej det tror jeg ikke.. og vi er gode til at lege.. jeg tjekker din kattekilling.. :-)

  SvarSlet
 7. Så morsomt du skriver om ditt dagligliv! Heldigvis går det godt an å ta bilder gjennom vinduer, det gjør jeg stadig, både fra hus og bil, så fotografere kan man alltid gjøre :-) Jeg liker måker jeg, selv om de av og til bråker fælt utenfor soveromsviduet vårt :-)
  God helg, og håper du snart føler deg bedre!

  SvarSlet
 8. Fine bilder, min favoritt er katten i vinduet.


  So long...

  SvarSlet
 9. Tak Inger-M.. :-) Ja det går OK at tage billeder gennem vinduer, men det er også dejligt at være ude..:-)

  Gateglimt.. Tak.. hun er også min favoritkat.. :-)

  SvarSlet
 10. Hihi, sikke en masse, man oplever, selv nå man er syg :-)
  Sikke nogle skønne billeder, Inge - fantastiske måger, og du ser bare så godt ud i de fine støvler.

  Jeg håber det går lidt bedre i dag, klem og rigtig god bedring!

  SvarSlet
 11. Ja, ja, det gode humør har du da ikke mistet/svedt ud ;-)
  Jeg håber, at du kan komme ud og fotografere lidt i weekenden!

  Tak for kommentaren i mit Playhouse; Jeres sted i Sverige lyder meget naturdejligt - elge eller ej *LOL*

  SvarSlet
 12. He he he disse måkene er da sultne de også ;);) Så fugel brett ...he he kaller det heller måkebrettet du ,så finer du roen i alt ;);)
  Du må ha masse god bedring ;)
  Mange klemmer fra meg ;)

  SvarSlet
 13. Madame.. Tak.. jeg er oppe og ude i dag, og har det godt igen.. :-)

  Anjoe.. Nej, det håber aldrig forsvinder helt.. :-) Det er ikke blevet til mange billeder i dag, men ude har jeg været, lysten til at tage billeder var der ikke rigtig.. :-)

  Fruen.. Ja mågerne er nok også sultne.. men de er nogle larmende bæster at have lige omkring hus og terrasse.. :-)

  SvarSlet
 14. Øv da, du har da vist også været hårdt ramt, mens jeg bare har siddet og dyrket selvmedlidenhed 'hjemme hos' mig selv ;-). Håber, det går meget bedre i dag - for jo, sygdom er spild af god tid!

  SvarSlet