19. december 2010

Unødig udkørsel frarådes..

.. i Roskilde, Køge osv.. Nu var det altså nødig kørsel vi foretog, da vi midt på eftermiddagen i går, pakkede den lille grønne og kørte ud på landet.. ud i sneen.. ud på marken, til julefrokost hos de godeste venner. Vejen ud til gården var bedre ryddet end villa vejene omkring os. Kun det sidste stykke fra landevjen og op til gården gav lidt udfordringer, men vi kom igennem, det gjorde de andre gæster fra Roskilde, Holbæk og Hørsholm også, der var fuldt hus og mad i lange baner. Der var stemning og historier, der var glæde og samvær.. Det var en dejlig aften sammen med en flok juleglade venner.P1010301Kameraet var med, og det tog det ikke skade af, ingen brugte det på noget tidspunkt.. Jeg skød et par billeder lige da vi kom, og igen i formiddags inden vi kørte hjem.P1010303P1010302

6 kommentarer:

 1. Sikke dejlige snebilleder, Inge - og det var vel godt, at I kom frem uden problemer! Jeg hørte i radioen om store problemer for trafikken mange steder også i dag - om motorveje, der var isbelagte.
  Klem og ha' en go' søndag :-)

  SvarSlet
 2. Bra dere kom vel fram og vel hjem igjen:)
  Hørtese trivelig ut med venners samvær:) Men det er kommet mye snø til dere ja!!
  Her er det -10 og kuling!! Skal på tur nå..gleder meg ikke...
  Ha en fortsatt fin søndag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 3. Ja det var godt i nåede frem i god behold selvom der var frarådet unødig udkørsel ;) Det er nogle smukke billeder du har taget. Det vinterklædte Danmark er så smukt (men upraktisk) God søndag :)

  SvarSlet
 4. Madame.. Der er så smukt derude på landet, nok lige som hos jer vil jeg tro.. :-) Der er glat mange steder og der ligger en del sne, men alle kørte meget fornuftigt mens vi var ude..
  Klem og en dejlig aften til dig.

  Guri.. Uhhh kuling og så koldt.. det lyder ikke rart. Pas nu på jer selv, når I skal ud i på vejene.. Varme kuns til dig

  SvarSlet
 5. Fint at kom frem og hjem. Flotte billeder :-)

  SvarSlet
 6. Anette.. vi var sørme ikke kørt ud, hvis det havde været unødigt.. God søndag til dig.. :-)

  Rimkogeren.. Tak og god søndag til jer dernede på Lolland.. :-)

  SvarSlet