28. december 2010

Bytte bytte købmand..

Det var store byttedag i går, og for en gang skyld måtte vi også kaste os ud i bytte junglen. Hasse havde ønsket sig en bog om en af de gamle rullesten, Keith Richards “Livet”… han fik 3, jeg havde ønsket mig Jussi Adler Olsens bøger, jeg fik dobbelt, Wolfgmorgenthalers 2011 kalender var også repræsenteret et par gange, 3 musik CD’er stod allerede i cd reolen.. Boghandleren og TP musik var et besøg værd i går.

Bytteriet gik forbavsende let, på trods af sne og glatte veje, vi fandt  hurtigt en p-plads, alle gaver blev byttet med et smil, nu er der nye cd’er og nye bøger i reolerne. Mange steder var udsalget i fuld gang.. der er basis for shopping de næste dage. Mon ikke der skulle være muligt at finde en klud eller to.. måske et nytårs dress.. jeg giver det nok en chance. :-)

Billederne har intet med bytteri at gøre, de er begge taget på vej til Jylland i fredags. Besværligt kørevejr, men ufattelig smukt.P1010358P1010362

12 kommentarer:

 1. Dejlige billeder :-)
  Storebyttedag har vi ikke behøvet at kaste os ud i iår - jo dvs. Ældste skulle bytte en enkelt ting - men ellers ..... :-) en sjælden ting, for netop det med dubletter er jo det kan ske :-)
  God mandag :-)

  SvarSlet
 2. Smukke billeder, Inge, og det var godt at I fik byttet jeres gaver. Vi har ikke noget, vi skal bytte, men en tur til staden ville nu være velkommen :-) Det må vente til vejene her er ryddet bedre.
  Klem og ha' en rigtig go' dag :)

  SvarSlet
 3. Margrethe.. Det var ikke meget bytteri I skulle ud i.. I har været bedre end os til at koordinere gaver.. :-) Du må have en dejlig dag.

  Madame.. Det er noget sjovere ikke at skulle bytte.. Selv om det nu var ret sjovt, da Keith Richards Livet dukkede ud af papiret for 3. gang..
  Klem og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 4. Dejligt at det gik uden besvær. Der er nok mange der har fået dobbelt af deres ønsker! Hvor må det altså være helt fantastisk at være blevet bedstemor. Billederne er bare så søde. Man bliver helt skruk ;-) Det skal min mand ikke læse - han vil gerne ha en mere men ha må vente til han bliver bedstefar. Ha en dejlig dag♥ KNUS

  SvarSlet
 5. Dejligt at det gik så enkelt med at bytte og finde p-plads. Det sidste er ellers ikke helt enkelt i Roskilde i disse dage :-)) Knus

  SvarSlet
 6. Tror det er den store byttedagen hos mange:) Bra det endte godt:)
  Vakkert vinterlandskap hos deg Inge.

  Skjønne Emil.....ååå....så deilig at den "nye" familien har det bra:)
  Ønsker de lykke til:)
  Ha en fin dag Inge, klem til deg:)

  SvarSlet
 7. dejlige billeder - især nr 2 - som en hel sneskulptur :) havde heldigvis ikke noget jeg skulle bytte :-)

  SvarSlet
 8. Tak for din kommentar :-) Mit julebytteri var ikke bytteri men udskiftning. Min gamle mus brød sammen, og dermed var al kommunikation nærmest umulig ;-C

  SvarSlet
 9. Først bruger man en masse tid på at købe de rigtige gaver, for derefter at bruge lige så meget tid på at bytte dem. Heldigvis har jeg selv kun fået en der skulle byttes i år, og det gik meget hurtigt og let :-)
  Jeg er helt betaget af billede nr. 2, og har med glæde bemærket at dine to billeder er lige så forskellige i farven som mine tit er :-) Det må være noget med solen ik´ ?

  SvarSlet
 10. Tina.. Han er så skøn, lige nu forstår jeg godt din mand.. hehe men jeg forstår nu bedre dig, det næste må blive børnebørn.. Knus til dig.

  Annette.. Ja det var nemt, selv om det så besværligt ud.. Knus :-)

  Guri.. Ja der er mange der skal have noget byttet.. :-) Og Emil er virkelig skøn, tak og en dejlig aften til dig Knus :-)

  Runa.. Jeg var også ret imponeret.. din familie har været gode til at købe gaver.. :-)

  Rimkoger.. Jeg kan huske første gang jeg fik en mus i hånden, kunne intet styre, og syntes det var enormt besværligt.. Dos kommandoer vidste man da hvad var.. :-D I dag er det kun meget få af de uundværlige kommandoer jeg kan huske, skal som regel slå dem op, når jeg har brug for dem.. Godt du igen kan kommunikere og versere.. ;-)

  Pia.. ja det var nemmere bare at give nogle penge.. men ikke nær så hyggeligt :-)
  Jo det har noget med lyset at gøre.. og også solens placering.. Der er ca 3 timer mellem de to billeder.. det øverste er fra Ringsted landevej lige uden for Roskilde, hvor det næsten kun var månen der lyste, og det nederste er taget lige før Lillebæltsbroen, hvor vi holdt i kø ved sidst på formiddagen. :-)

  SvarSlet
 11. Så flotte snøformasjoner langs veien! Det er viktig å ha kamera klart til enhver tid :-)

  SvarSlet
 12. Tak Inger-M, jeg har næsten altid et kamera med mig.. :-)

  SvarSlet