2. december 2010

Fuck janteloven - jeg ER ALTSÅ nødt til at prale lidt..

Helene festivalJeg har fået en gæsteblogger i dag.. min skønne skrappe og skarpe veninde Helene, sendte mig nedenstående mail i går. Mit svar til hende var et spørgsmål.

“Vil du være gæsteblogger i morgen, med nedenstående mail… Jeg synes den oser af glæde, gå på mod og vilje, against all odds… det nytter at kæmpe og tro på sit budskab”

Helene svarede JA.. her er hendes bidrag til bloggen i dag..

Kære venner

Jeg ER altså nødt til at prale lidt på denne skønne råkolde vinterdag:-)

Vi har i Lundbeck et årligt tilbagevendende leder kursus forløb, hvor alle ledere løbende arbejder hjemme i organisationen med en Lean ledelsesopgave, og samtidig arbejder i en netværksgruppe bestående af andre ligestillede ledere fra Lundbeck. Man skal afslutte med at gå til eksamen i sin netværksgruppe med en Divisional Director som censor/eksaminator. Gruppen og censor/eksaminator nominerer derefter den bedste opgave fra gruppen til at vinde titlen som årets Lundbeck Lean Projektleder/Afdelingsleder/Teamleder.

Min opgave har i år været motivering og kommunikation i forbindelse med implementering af tavler og flowceller (meget Lean'ske begreber, som måske ikke siger jer så meget) i organisationen i Lumsås. Den store udfordring i opgaven, har for mig været, at der har været stor modstand i organisationen mod dette, jeg har stået meget alene med det, og jeg derfor har lagt rigtig meget personligt krudt i det. Samtidig har jeg brugt opgaven til udvikle mig personligt i retning af at tøjle mit temperament, lære bedre kommunikation og at håndtere konflikter.............

Vi havde eksaminationen og certificering i går, hvor jeg først blev nomineret fra min Projektledergruppe med 8 stemmer ud af 9 mulige.............og derefter vandt selve prisen som Årets Lundbeck Lean Projektleder - i skarp konkurrence med 2 andre som var indstillet på samme måde fra deres grupper. Dvs. jeg vandt prisen i konkurrence med 24 andre dygtige og garvede Lundbeck projektledere :-)

Jeg tror at det primært var min personlige udvikling jeg vandt på, men ellers var ordene:

Helene Lyngby Nielsen Årets Lundbeck Lean projektleder

Opgavetitel: ”Kommunikation og motivation i forhold til kulturforandring hen imod SHINGO, specielt med fokus på implementering af tavler & celler”

Opgavens udførelse udmærker sig ved:

 • Ildsjæl
 • Det lange seje træk – produktiv og vedholdende
 • Formået at rykke både sine kolleger og sig selv
 • Skabt flotte resultater på tværs af flere fagområder og organisatoriske niveauer

Helene som abeOG og og………..præmien er en uges tur til Utah USA i uge 4 2011:-))))), hvor vi skal besøge Utah State University som huser SHINGO Academy (som uddeler verdens fineste og mest prestigefyldte Lean pris – SHINGO prisen, som H Lundbeck a/s vil søge om i 2011), besøge 2 virksomheder, som har modtaget denne SHINGO pris OG samtidig hygge os med at besøge Salt Lake City, køre på snescooter osv…………….

Vi bliver i alt 5 personer der skal af sted – 1 projektleder (mig), 2 teamledere, 1 afdelingsleder og 1 Divisional Director. Blir’ total fedt - både det faglige og det sjove:-)

Total sejt – og jeg er simpelthen så glad for det, fordi jeg ofte savner feedback og anerkendelse i det daglige……………og at det så falder samtidig med min 10 års dag i virksomheden, er jo bare helt unikt…………..

Knus herfra

Helene

Jeg ved ikke hvad I siger derude i bloglandia, men jeg siger …

Wauuuu jeg hujer, klapper og laver bølge, det er hamrende godt gået Helene.. du har ret Fuck janteloven.. den kan du ikke bruge til en skid, det her er et af de helt store klap på skulderen til dig, nyd det, og for min skyld må du meget meget gerne prale med det.. Lundbeck fandt den rigtige guldklump da de investerede i dig, og nu er der anerkendelse… SÅDAN

Jeg er sgu stolt og glad på dine vegne.. :-)

Stort og varmt tillykke knus fra mig til dig…

Knus Inge

8 kommentarer:

 1. Godmorgen, Inge, jeg håber du har det bedre i dag. Ja, det er vel nok sejt af din veninde - et stort tillykke til Helene, tænkt hvad der venter, wauw :-)

  klem til dig og ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 2. Flot gået af din veninde og selvfølgelig skal man prale når man opnår noget man har kæmpet for...Stort tillykke til hende...Knus fra mig...

  SvarSlet
 3. Stort tillykke til din veninde - Så flot gået!.. Spændende med en tur til Utah :-)
  Håber du er ved at være frisk igen, Inge - God Bedring :-)

  SvarSlet
 4. Det er jo allerede sagt altsammen, men godt er det dæleme gået af hende - hun har lov at være stolt af sig selv.
  Og en fed præmie at få... :-)

  SvarSlet
 5. Kære alle
  Ja det er super godt gået af Helene, jeg er sikker på hun også sætter pris på jeres søde kommentarer, jeg bringer dem videre til hende.
  Knus og god dag til jer
  fra Inge

  SvarSlet
 6. Så godt gået....Anerkendelse er det hele værd. Stort tillykke til Helene :-))

  SvarSlet
 7. Annette.. dit tillykke og ros går videre til Helene.. :-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle de søde cyberkommentarer:-))) Det var jo en god måde at debutere som gæpsteblogger.......
  Mange hilsener Helene

  SvarSlet