17. december 2010

Roskilde himmel..

P1010269P1010270

8 kommentarer:

 1. Flot himmel i Roskilde, ja og mit billede i s/h er fra Frilandsmuseet...igen...Knus til dig..;-D

  SvarSlet
 2. Tak Annemarie.. jeg tæppebomber lige bloggen med indlæg, er lidt oppe over at have været ude i dag, OG kun at være snottet, men ikke dårlig mere.. :-) Knus til dig.. :-D

  SvarSlet
 3. Fantastisk himmel - men er 13.39 ikke lidt for tidligt? Jeg så den i Karise lige ved solnedgang, det bliver morgendagens foto på dagens foto som er med i linket her.

  SvarSlet
 4. Hahahaaa du er skarp og opmærksom, der gik helt kage i det indlæg. Det skulle egentlig ikke have været ud i aften, jeg overvejde at gemme det som kladde til et himmelsk bidrag, men "nogen" trykkede på "noget" og så var det publiceret med tilbage virkende kraft.. Er det ikke imponerende hvad man kan i den her verden.. ;-D

  SvarSlet
 5. Knaldgode billeder af ild i himlen - du nåede at fange det, jeg desværre gik glip af... håber på en gentagelse. Det er da det mindste, vejrguderne kan unde os i denne allerede så stride vinter.

  Hehe, hvor jeg kender det, at 'nogen' lige kommer til at trykke på et eller andet. Jeg er ekspert i at afsende halv- eller kvartværdige mails, fordi jeg er alt for god til at ramme CtrlS i stedet for CtrlA (tror jeg da nok er forklaringen) - det kræver altid så meget forklaring bagefter ;-)

  ... og så ser jeg jo lige, at du også excellerer i skovspurve :-)

  SvarSlet
 6. Tak Ellen.. Hehe.. træls når "nogen" lige får trykket på "noget"..
  Ja skovspurvene har også fundet vej til Bymarken.. og tak til "nogen" der kunne fortælle mig hvad det var for en fugl - jeg er et fjols til at genkende fugle.. kan sagtens finde på at spørge igen om nogle måneder igen.. :-)

  SvarSlet
 7. Jamen dog, er der ild i himlen. Uanset om det skulle ud i dag eller ej, så kors hvor er det dog flot. Sådan en himmel, kan vi altså kun fremvise om sommeren.

  Godt at læse, at det går bedre med dig. Resten af vinteren er der ikke noget med at ligge uden dyne og andre af den slags letsindigheder ☺.
  Knus og en rigtig dejlig weekend til jer.

  SvarSlet
 8. Det var så smukt Annette.. nej jeg har ligget rigeligt for denne vinter.. nu er det slut med sygdom.. :-) håber jeg..
  Knus og en dejlig weekend til jer også.

  SvarSlet