9. december 2010

Varme skuldre..

3 aftener med en tyk rundpind = varme til hals, nakke og skuldre, den er perfekt under cykel jakken.P1010087Den skulle egentlig have været 5 cm. længere, men garnet tog slut. Jeg må en tur forbi garnpusheren igen, næste gang skal der mere farveknald på.

13 kommentarer:

 1. Den er smart :) jeg har det bare lidt svært med rullekraver... jeg får lyst til at smide mig på gulvet, råbe og skrige og flå i kraven ;)sådan har jeg haft det hele livet - og jeg vokser åbenbart aldrig fra det. Jeg kan bedre have en fleecetrøje under jakken og så et tørklæde udenpå.
  Men smart ser du ud :)

  SvarSlet
 2. Den er fin og den ser varm ud..Du kan da også godt være kreativ..;-D

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot, du risikerer i hvert fald ikke at blive knaldet for stofmisabrug :-)

  SvarSlet
 4. De er uundværlige de snyderullekraver. Jeg har også en, men den er mere vid i det. Jeg kan ikke have tøj så tæt på halsen.

  Den får du rigtig meget glæde af, Inge :-)

  PS: Er dine Christianfeld-stjerner i plastik eller papir?

  SvarSlet
 5. Helle.. hehe.. jeg kan se dig for mig, ligge der og rode.. så hellere et tørklæde.. :-)

  Annemarie.. Ja en meget lille smule kan det blive til Knus..

  Rimkoger.. Høhø.. nej det kan man nok ikke sige om den lille korte ting.. :-)

  Lone.. Ja de er skønne her om vinteren.. :-)
  Mine små julestjerner er i plastic.. tror jeg, men de store man kan købe er i en slags hårdt papir.. Min mor har et par stykker af de store, de er super flotte, men de fylder meget..
  Skriv evt. til mig på is@dsr.dk, hvis du vil vide andet om dem.. Og hvis du køber dem skal du huske at få en strømforsyning med.. :-) Kan ikke huske om man bestiller den særskilt..

  SvarSlet
 6. Hva' søren - jeg vidste ikke, at du strikker :-)
  Den ser god ud - mere 'stabil' end et tørklæde...
  Og en Moccamaster - verdens næstbedste kaffemaskine iflg. John - den bedste er Senseo, men den anden kan ikke undværes, når vi er mange.

  SvarSlet
 7. Jooo Ellen, sådan nogle meget hurtige og praktiske ting strikker jeg stadig.. jeg har tidligere strikket alt muligt, men det bliver ikke til noget mere.. I dag står den på halsvarmere, benvarmere og karklude..
  En moccamaster er et must her i huset, og har altid været det. Vi har faktisk 2 :-)Hasse VIL have varm kaffe,og før jeg flyttede ind, lavede han kaffe på gammeldags maner, det gad jeg altså ikke vente på.. I Sverige laver vi dog stadig kaffe ved at koge vandet først, hælde det over bønnerne osv.. deroppe skal vi have tid til det. :-) Herhjemme skal det være nemmere og hurtigere..

  SvarSlet
 8. Åh, så herlig den var, god og varm tenker jeg :) Klem fra Anette :)

  SvarSlet
 9. Den er dejig varm Anette.. :-)

  SvarSlet
 10. De der er deilige og varme. Jeg har også strikket en sånn en i vinter :-)

  SvarSlet
 11. Den er skøn Inger-M.. jeg overvejer at strikke en mere i en lidt skrappere farve.. :-)

  SvarSlet