5. december 2010

Købe-jule-gave-og-pakke-ind-racet..

er jo i fuld gang mange steder, i dag har vi kastet os ind i kampen.. og TADAAaaa.. de første julegaver er købt, pakket ind og ligger klar, der er bl.a. købt en julegave til mig..  og en mere til mig.. ihhh hvor bliver jeg forkælet.. :-)).. og det gør Hasse også, et par gaver står der Hasse på, jeg er ved at have en ide om hvad de fleste skal begaves med, såååhhhh julen kan da bare dukke op om knap 3 uger, mig kommer det ski ikke bag på… håber jeg.. :-)P1010077Det var nemt og hurtigt at komme rundt i eftermiddags, der var ikke mange mennesker i byen eller på Ro’s Torv..P1010080og Domkirken er jo smuk som altid…P1010078Julegaverne til ungerne er også klar, pakket ind und alles… vi skal nå at holde “Jul i Bymarken”, inden Ib dukker op, og Benja smutter til Berlin.P1010026

11 kommentarer:

 1. Flittelise, du har da nået lidt i dag, hvor ser de fine ud kurvene med gaver i...Knus til dig..:-0

  SvarSlet
 2. Ja jeg pudser lige glorien, efter at have stået i stampe indtil nu.. :-) Knus.. :-)

  SvarSlet
 3. Det må være dejligt at være så langt med gavekøbene - jeg er kun kommet til tanken :-) Jeg skal dog kun finde på noget til Bella.
  Dejlige billeder du har taget, Inge!
  Ha' en go' aften, klem :-)

  SvarSlet
 4. Da er det meste unnagjort skjønner jeg:) Flotte bilder og favoritten ble det siste:))
  Mon tro om jeg får gave fra Gubben? Vi har blitt dårlige på det, de siste årene. Blir prioritert å kjøpe noe til hjemmet....
  Ha en fin kveld Inge, knus:)

  SvarSlet
 5. Det lyder, som om der er en solid fod på julen hos dig ;-)

  SvarSlet
 6. Sikke smukke billeder Inge - man kan ikke andet end komme i julehumør når man ser dem. Hvor er pakkerne pakket flot ind og Domkriekn er et smukt syn sådan iklædt sne. Musicon lyder som et helt fantastisk projekt. er Nikka din datter? Skønt at de to unge kan være sammen. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Madame.. Det er dejligt at jeg er kommet i gang, der er stadig et stykke vej.. :-)
  Klem og en god dag til dig.

  Guri.. Der er stadig en del gaver der mangler, men det går nok.. :-) Hasse og jeg har også sommetider valgt at købe noget fælles til huset..
  Klem og en dejlig dag til dig. :-)

  Bente.. Ja måske nok bare en let fod, men det går.. :-)

  Tina.. Nej Nikka er min niece, som jeg har haft rigtig meget med at gøre, og har et tæt forhold til.. :-) Knus

  SvarSlet
 8. Nøøøj hvor har i været flittige :-)) Dejligt at nærme sig julen med alt under kontrol. Selv regner jeg nu med at nå de 3 gaver jeg skal købe...på trods af at tiden nærmer sig med hastige skridt :-))

  SvarSlet
 9. Stemningsfyldte fotos, som du gav dig tid til at tage på julegavetogten ;-)
  Blev mindet på, at det er mange år siden at jeg sidst var i Roskilde, vist små 20 år! Ro's Torv måtte jeg google oplysninger om; sikke et spændende center byen har fået :-D

  SvarSlet
 10. Annette.. Jeg nyder det også.. mangler bare lige til 7 personer mere.. :-) Så helt klar er jeg ikke endnu.. valgte bare at fokusere på det jeg havde nået.. :-)

  Anjoe.. Du må lokke Rimkogeren med på en tur til Roskilde, der er alligevel sket lidt de sidste 20 år.. Ny museeumshavn, restaureringer i Domkirken, nye "gamle" vikingeskibe, Ro's Torv, Musicon.. Dr.Margrethe d. 1 højt til hest på Københavnsvej... osv osv..

  SvarSlet
 11. Ja det vil tage flere dage at opleve det megen nyt i Roskilde, og der er ditto sket utrolig meget i min fødeby, Ringsted, de seneste år :)

  SvarSlet