1. oktober 2010

Afhængighed..

Jeg er blevet afhængig, altså sådan en virkelig total dyb afhængighed...IMAG0420af min morgen cykeltur langs havnen her i København. Jeg tænker hver morgen… i dag cykler du gennem Christiansborg, eller via Stormgade.. eller… men det kan jeg simpelthen ikke, cyklen vil ikke og jeg kan ikke.. :-) helt viljeløs følger jeg med, når min cykel drejer til højre ned af Bernstorffsgade, og vi ender nede ved Marriott hotellet, og derfra videre af Christians Brygge og Havnegade. Jeg er dybt fascineret af morgen himlens farver og solen der står op over Christianshavn, hver eneste morgen er forskellig, uanset om det regner og blæser eller er stille vejr, er jeg blevet dybt afhængig af min morgen tur langs Københavns havn. IMAG0419Disse billeder er fra i morges ved halv otte tiden, kan I forstå min afhængighed.. :-)

7 kommentarer:

 1. Hej Inge, jeg kan sagtens forstå din afhængighed, det er da bare så smukt....jeg var også ked at det da min afdeling flyttede til Sydhavn, vi sad før lige over Mariott, nu har jeg udsigt til METRO...(indkøbsted)....æv, men godt for dig....

  SvarSlet
 2. DET forstår jeg godt, det er fantastiske billeder :)

  SvarSlet
 3. Tak Annemarie, jeg kan sørme godt forstå du hellere vil sidde overfor Marriot end overfor Metro.. håber firmaet sørger for kort så I kan handle i Metro.. :-)

  SvarSlet
 4. Tak Helle.. dejligt med forståelse.. :-)

  SvarSlet
 5. Det kan jeg godt forstå - og sådan en tur kan sikkert give en energu til resten af dagen. Sikke smukke billeder - hvilken himmel. Sikke en sten....... godt I tog et billede af dig ved siden af så man rigtig kan fornemme størrelsen. En dejlig fredag til dig♥

  SvarSlet
 6. Jeg forstår glimrende din afhængighed, hold da op for en himmel. Det må føles som et skud energi af morgenstunden med den himmel.
  Rigtig god weekend og hyg jer i den svenske idyl.
  Knus.

  SvarSlet
 7. Tina.. ja det er ren energi tilførelse at cykle langs havnen hver morgen..
  Du ønskes også en dejlig weekend og knus til dig :-)

  Annette.. Himlen booster lige energi kontoen hver morgen, og det er jo ikke så ringe endda..
  Rigtig god weekend til jer dernede i Hollands land, knus til dig.

  SvarSlet