31. oktober 2010

Haven lige nu..

Vel hjemme fra Ro’s Torv med Viskindes stemme i ørene, gik jeg en tur rundt i haven med min nye legekammeratP1000171P1000181P1000187P1000168P1000165Jeg er altså imponeret over makro funktionen i det kamera..P1000167

6 kommentarer:

 1. WOW...knallfine bilder Inge:) Enkelte kompaktkamera er råbra på makro...
  Skikkelig gøy å leke seg med dette:) Men nå er det tidlig mørkt da...
  Synes du at du ser meg i en seng på Ikea i helgen:)) Jeg ble så glad for å finne en med "gul genser". Begynte å bli stressa skjønner du:)
  Ha en fin kveld, knus til deg:)

  SvarSlet
 2. Utrolig flotte bilder ;)
  Du har fått nytt kamera ;) GRATTIS
  Elsket disse vanndråpene ;)
  Takk for besøket hos meg.
  Ha en fin kveld ;)

  SvarSlet
 3. Hehe, velkommen i fotolegeklubben... jeg har leget en del i dag med bl.a makrofunktionen - men har også fundet ud af, hvordan jeg tager en film, der kan afspilles igen senere... jaja, man skal jo hele tiden lære noget nyt ;-)

  Sikke en sød og glad lille 60'er-pige, foreviget ved nostalgibiler; ikke kun den øverste Goggomobil, men også folkevognen på nederste billede.

  Og... jo - her i huset kender vi alt for godt 'bare lige'.

  SvarSlet
 4. Guri.. Tak, ja der er en rigtig god makro funktion i det kamera jeg har købt.. og det er sjovt at øve og lege med det.. Klem og en god dag til dig. :-)

  Fruen.. Jeg synes det er sjovt at prøve at fange vanddråber.. :-)

  Ellen.. Det er sjovt at lege med makro.. jeg har også forsøgt mig med film, som kommer ud i en helt fin opløsning, men jeg kan ikke få lyden med over, når jeg kopiere filmstumpen over på pc'en.. hmmm måske er jeg nødt til at kigge i vejledningen.. :-)

  SvarSlet
 5. Ja undskyld, jeg er lidt sent på den, men jeg bliver da lige nødt til at kommentere på dine makribilleder. Hold da op, hvor er de fine og flot hvad sådan et kompaktkamera kan! Jeg skal også snart igang, men syns sgu der er så meget for tiden. Har ikke ro i sindet til det...men det er jo ikke noget der løber væk, heldigvis da.
  En rigtig go uge til dig!

  SvarSlet
 6. Det skal du bestemt ikke undskylde Berliner brosten.. :-) Tak for rosen, jeg er altså også ret imponeret. Nej makro fotografering løber ingen vegne, motiverne er der overalt.
  Du må også have en god uge..

  SvarSlet