5. oktober 2010

København - Alicante - Torreveija...

Vi er landet, vi er hernede i varmen og solen… det er næsten som at komme hjem igen, vi er flyttet ind på vores værelse, har lagt sengetøj på, taskerne er pakket ud… ja ja.. jeg fik da pakket :-).. og nu er det hele pakket ud igen.

Det er skønt at være her igen. Jeg sidder ude under den sorte nattehimmel med pc’en, et glas spansk rødvin og en smøg, huset er så småt ved at falde til ro, cikaderne synger, eller måske er det bare græshopper der spiller, sengen står og snapper efter os. Vi er glade og vi har det godt, i morgen spiller vi LoRomero.
 


Af en eller anden grund, kan jeg ikke uploade fra Writeren, så det her indlæg har tekst og billeder, hvor jeg ikke er herre over størrelse og placering... hamrende irriterende, at skulle bruge bloggers indlægs funktion igen, jeg er for træt til at gennemskue, hvad det er der giver problemer lige nu. I får det som det er..

Godnat og sov godt.

4 kommentarer:

 1. Det går fint igennem selvom det ikke er helt så fint som det plejer at være...Pyt med det :-))
  Det ser jo uforskammet sommerligt ud dernede i det spanske.
  NYYYD det nu, for pokker...Knus og hilsen hele vejen rundt til dem jeg kender

  SvarSlet
 2. Det ser lækkert ud, pyt med rækkefølgen, bare du fodrer os med lidt godt fra de varme lande....;_D.....rigtig god ferie til dig og Hasse.....knus

  SvarSlet
 3. Tak hvor er I søde, men Annette du kender mig jo... jeg bliver træt når det her ikke virker som jeg vil have det til.
  Nu sidder jeg her tidlig onsdag morgen... og nu virker det sku.. ;-).. PC og net har åbenbart også været trætte i går aftes..
  Hav en dejlig dag derhjemme i DK

  SvarSlet
 4. Hei igjen... Liv, min venninne, og du må ha vært der samtidig !!!!

  SvarSlet