2. oktober 2010

Bjørnebanden…

Annemaries bjørnebilleder den anden dag, mindede mig om nogle billeder jeg tog i samme dyrepark sidste år, hvor der var et par legesyge bjørneunger, som underholdt os længe. Jeg lovede at jeg ville finde billederne frem, her er de…IMG_2656IMG_2661IMG_2660 IMG_2663 Annemaries “Isbjørn” er der stadig.. og han eller hun elsker sit lille vandhul.. ;-)IMG_2664

Vi har booket tee-time kl. 8.45 på vores svenske hjemmebane, så der er liv i huset fra tidlig morgen her i skoven.

6 kommentarer:

 1. Dejlige bamse-unger jeg bliver i godt humør når man ser dyreunger tumle rundt....dejlige billeder....måske det er en badebjørn ?....god fornøjelse på banen....knus og tak fordi vi måtte se Bjørnebanden....

  SvarSlet
 2. Selv tak Annemarie.. ja det er da nok en badebjørn.. :-).. det var svært at gå væk fra de skønne legebamser, og man får lyst til at kramme dem... jeg styrede nu min lyst, morbjørnen var i nærheden.. :-))

  SvarSlet
 3. Endnu flere dejlige bamsebilleder :)

  Hvor er de skønne. Det er uretfærdigt, at man ikke kan komme til at kramme dem.
  Min næste hund skal være en new foundlænder. Det må være det tamme pelsdyr, der ligner en bjørn mest :))

  Rigtig dejlig weekend til jer oppe i skoven. - Svensk efterår er så smukt... :-) Klem.

  SvarSlet
 4. Godmorgen, Inge, sikke nogle dejlig billeder :-) Jeg kan godt forstå, at bjørnen blev model for de elskede bamser, som ethvert barn har.
  Klem og rigtig god weekend!

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder. Ligesom Lone, ville jeg også gerne have sådan en krammebamse, men mon ikke det så ville en rigtig gd idé med et hus langt ude i en skov.
  Knus

  SvarSlet
 6. Lone.. ja det ville være skønt at kramme sådan en bamse.. En New foundlænder eller en Berner Sennen.. det er dejlge hunde, men der er meget pelspleje i dem.
  God weekend og god barnedåb i morgen.. Klem :-)

  God eftermiddag Madame, det kan jeg også, de er krammellige.
  Klem og en skøn weekend til dig.

  Annette.. Tak, med sådan en krammebamse tror jeg altså vi skal holde os i nærheden af et sygehus.. Knus til dig, og vi ses i morgen :-)

  SvarSlet