13. oktober 2010

Træerne gror…

…ikke ind i himmelen, i hvert fald ikke i forhold til den omgang skrammel golf jeg spillede i går. IMG_8831Vi spillede igen pigerne mod drengene, bestball med de 3 bedste score som tællende. Lisette blev dagens vinder og Hasse blev nr. 2. Pigerne var først ude og først inde, vi var helt sikker på, at det var os der skulle betale. Ingen af os 4 havde brændt banen af… men det var der heller ikke nogen af drengene der havde, de havde om muligt spillet dårligere end os, så vores arme var helt oppe, da de rigtige score endelig kom frem… :-) Pigerne vandt igen.

Efter matchen var vi alle med oppe og se Lene og Carstens nye super fede lejlighed på Las Colinas.. De overtog i lørdags, og hold da op hvor har de knoklet de sidste par dage, med indkøb, indretning og rengørring. Sofaen var i restordre, og terassemøbler skal de ud og kigge efter i dag, så os der kunne komme både op og ned, indtog gulvet.IMG_8836IMG_8837IMG_8841Aftenudsigt fra lejlighedenIMG_8844På trods af dårligt spil for mit vedkommende, var det en dejlig dag, hvor vi igen spillede i varme og sol, det meste af runden. Regnen, der havde ligget og truet ude over bjergene, nåede ind over os i løbet af aftenen.

4 kommentarer:

 1. Det er nok al den ros vi har givet dig de sidste par dage ;-) Sikke en lækker lejlighed! er det nogen venner I kender hjemmefra? Mon ikke at dit gode spil vender tilbage idag! Ha en dejlig dag Inge♥

  SvarSlet
 2. Tina.. Åhhh ja det er det da nok.. :-). Ja det er golfvenner fra hjemmeklubben.. I dag er det kun drengene der spiller, vi tøser holder shoppedag, OG der er vi fuldstændig suveræne.. :-)) En dejlig dag til dig i Israel, knus

  SvarSlet
 3. Sjovt, som det kun er pigerne, der kan komme ned og op fra gulvet :))

  Det ser ud til at være et rigtigt hyggeligt selskab :)

  Flot, flot himmel, du viser herover.

  Bedre held i næste spil, Inge. Klem herfra :)

  SvarSlet
 4. He he.. Lone, kender du godt det.. :-)
  Det er super hyggeligt selskab, og vi har det dejligt sammen både her og hjemme..
  Næste gang jeg spiller bliver nok først næste år, jeg gider ikke når det er koldt og jeg skal have alt for meget tøj på..
  Klem retur til dig.. :-)

  SvarSlet