7. oktober 2010

Golf er en herlig leg…

IMG_8644 Jeg er nødt til at rose mig selv i dag.. :-) Min krop var tæt på at udstøde mig i morges, jeg var voldsomt i tvivl om jeg ville overleve dagen.. 6 slag mindre end i går, gjorde ikke LasColinas mindre frytindgydende.. og jeg vandt sgu med 31 point, 2 alvorlige hjerne-blødninger undervejs = 4 mistede huller, uha hvor var jeg indebrændt et par gange. IMG_8648 Vi spillede pigerne mod drengene, de to bedste score på hvert hold var tællende, og drengene vandt med 2 point.IMG_8653Efter 100 km kunne vi endelig se klubhuset igen… IMG_8660 3 glas is-hamrende-kold-hvidvin og af med skoene.. godt vi sad ude :-)IMG_8666Tak for kampen og tillykke med sejren til vores mænd.IMG_8672De serverer god is hernede Lene.. :-)

5 kommentarer:

 1. Sol, motion og is, hvad mere kan man ønske sig :-)
  Forsat god ferie

  SvarSlet
 2. nok ikke meget mere Lene.. og tak :-)

  SvarSlet
 3. Det ser bare dejligt ud med jer i t-shirts og shorts..nu har jeg ikke forstand på golf, men så længe du er godt tilfreds og ikke har banket nogen ned endnu, så er det jo fint..;-D uhm, ser lækkert ud med isen....

  SvarSlet
 4. Hvor ser det dog dejligt ud - og sikke en masse motion I får! Ha' en god fredag i dit ferieparadis, varme klem til dig, Inge.

  SvarSlet
 5. Også herfra træskolandet, en rigtig god fredag til jer dernede i ferieparadiset ☺. Knus.

  SvarSlet