24. oktober 2010

Ikke kønt..

men effektivt.. mine store hortensiaer har nu overlevet 5-6 vintre, pakket ind i et par grimme vintermåtter..IMG_9122vi vænner os næsten til dem i løbet af nogle måneder, og så kan vi samtidig glæde os til at fjerne dem igen, når frosten ikke bider så hårdt mere.IMG_9121de flytbare hortensiaer er kommet i læ mellem bænken og efeu-hækken, der overlevede de i fin stil sidste vinter.IMG_9123Det gamle fuglehus overlever en vinter mere.. og skålen til æbler eller vand er klar.. Nu kan vinteren bare komme an.. terrassen er vinterklar.IMG_9146Det har været en fin formiddag at være ude i, mildt og lidt fugtigt.IMG_9142Dronningen af Bymarken fandt et sted hvor hun kunne bevare overblikket..

10 kommentarer:

 1. Det ser ut som du har en flott hage Inge!! Den innpakningen var slettes ikke vakker nei, hehe:) Men det er viktig å ta vare på blomster! JEg har selv plantet hortensia nå i høst..jeg burde kanskje dekke til den? Den har hardhet H4 og iflg gartneriet skulle den berge...men jeg er i tvil..
  Dronningen av Bymarken er utrolig vakker, har øyne som lyser ro og fred:)
  Ja, nå er flaggstang/antennen på plass og det er kommunisert med "den store verden" :)
  Jeg holder meg til sms....
  Ha en fin ettermiddag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 2. Vi har en have der stort set passer sig selv, Guri.. :-) Hvis det er en rigtig havehortensia du har købt, så kan den sagtens holde til at stå ude i jorden, dem jeg har er bare sådan nogle potte-hortensiaer, som ikke kan klare sig uden lidt hjælp..
  Dejligt at I har fået flagstangen op, så der er forbindelse ud i verden.. :-)
  Klem fra mig til dig.

  SvarSlet
 3. Så blev haven vinterklar :) Her har det regnet det meste af dagen så vi har mest været inde. Er det en udendørs pejs i har? God søndag.

  SvarSlet
 4. Ha fint sted Bumle har fundet til at holde øje med at I gør det ordentligt.....rart når arbejdet er overstået og pyt med udseendet bare planterne overlever...knus..;-D

  SvarSlet
 5. Hihi, dronningen har fundet sig en fin udkigspost deroppe:-) Tak for ideen med at pakke pottehortensiaerne ind - det havde jeg slet ikke tænkt på.
  Jeg synes, det har været et trist vejr i dag, regnfuldt og ikke lige til udendørssysler.
  En rigtig dejlig aften til dig, Inge :-)

  SvarSlet
 6. Ååååårh, sikke et fint billede af din skønne kat. Vores hankat ville vist også gerne have haft mulighed for at stikke op på taget...han fik nemlig klippet kløer idag!

  SvarSlet
 7. Jeg har vist slappet lige lovlig meget af i denne weekend, for jeg ser først nu dine indlæg om Live Writer, som vi jo oven i købet talte lidt om forleden.
  Der skal eksperimenteres og downloades lige om lidt, for der ser ud til at være nogle features, der kan bruges til noget. Hvis jeg går helt død, kan det jo være, det bliver mig, der ringer til dig denne gang :-D
  Det er altid rart med en hotline... har du bestilt kameraet?

  SvarSlet
 8. Annemarie.. Det er en god holde øje plads Bumle har der.. og blomsterne overlever nemlig, så pyt med grimme røde måtter.. :-)

  Madame.. Dronningen har overopsynet.. :-)).. Hortensiaerne er blevet så store, så vi kan ikke gøre andet, og du tager bare ideen.. Klem og en god aften til dig.. :-)

  Berliner.. He he.. hvis vi havde gjort det mod Bumle, ville hun ha' siddet der hele natten.. :-)

  Ellen.. du ringer bare, hvis du får brug for hjælp... no problem :-) Nej jeg har ikke bestilt det endnu, regner med at cykle ud forbi Fisketorvet og prøve at få det i hænderne.. :-)

  SvarSlet
 9. Hej Anette.. du havde lige gemt dig i toppen... :-) Ja det er en udendørs pejs vi har på terrassen, og som vi er ret glade for, når vi husker at tænde op i den.. :-)

  SvarSlet
 10. I har da været superflittige idag....godt overvåget af dronningen :-))

  SvarSlet