30. oktober 2010

Hvordan så du ud i 60’erne

Annette spørger og jeg svarer…P1000109En meget ung Inge, i begyndelsen 60’erne, med ynglingsdukken foran Goggomobilen.P1000110En stor dag, min første skoledag med skoletasken på ryggen og i det fine tøj – august 1964

Hvordan så du ud i 60’erne..??

8 kommentarer:

 1. Så sød, glad og begejstret du var.
  Dejlige billeder :-))

  SvarSlet
 2. Bilen ser da helt vidunderlig ud. Ja, det gør du altså også, glad og frisk ;-) Jeg har desværre ikke et billede fra min første skoledag, men jeg kan tydelig huske dagen.

  SvarSlet
 3. Så fin du er, du ligner min søster på hendes første skoledag, det var også med plisseret nederdel, og bilen den er da bare herlig....

  SvarSlet
 4. Annette.. Ja den barske skoledag var ikke gået op for mig endnu.. ;-)

  Ditte.. Bilen var skøn, men lige det mindste til en familie på 5, he he.. jeg har billeder, men kan faktisk ikke huske alverden fra den dag..

  Annemarie.. Ja den dag har min mor sikkert fået sin vilje ;-) sådan fortsatte det bestemt ikke.

  SvarSlet
 5. Jeg må give Ditte ret: Det er da den skønneste bil! Men også lidt lille til fem, kan jeg godt se ;-).

  Det er skægt, du ser faktisk meget ældre ud end 7 år(?) på billedet fra første skoledag. Jeg tror slet ikke, at der findes billeder fra min første skoledag (i 1972).

  SvarSlet
 6. Ja den bil skulle mine forældre have gemt.. :-)
  Jeg var 7½ da jeg startede i skole..

  SvarSlet
 7. En glad pige :-)
  Luksus med skoletasken på ryggen, det har jeg aldrig haft. Til gengæld har jeg også haft plisserede nederdele, husker især en lyseblå.

  SvarSlet
 8. Ja Pia, det tror jeg egentlig altid jeg har været.. :-) Jeg tror min nederdel var hvid.. I hvert fald de første par minutter.. ;-)

  SvarSlet