19. oktober 2010

Dagen i dag..

..kan kun blive bedre end i går.. tak for jeres søde kommentarer og omsorg, det var den barske arbejdsdag der overhalede mig både indenom og udenom.. en stille aften og en god nattesøvn, fik en mørk regnvejrs morgen til at fremstå lys og frisk.

DSB gjorde så lige hvad de kunne for at ødelægge humøret igen.. men uden held, jeg venter da gerne på toget sammen med alle de andre… og jeg fik en siddeplads, hurra for efterårsferie. På hovedbanen ventede min trofaste cykel, op og af sted.. og pludselig ned af bakken på frihjul.. jeg kunne træde på frem og tilbage uden nogen effekt… kæden var hoppet af… så sku da osse… Da håndbremsen endelig tog fat og farten løb af dyret, måtte jeg trække tilbage til Hovedbanen og bede den flinke cykelsmed om hjælp. I eftermiddag er den klar til nye udfordringer, med strammet kæde, luft i hjulene og en bremse der kan bremse.. hvad mere kan man egentlig forlange… ;-)IMAG0477 I følge Urban bor Prince her på D’Angleterre i denne uge, måske er det derfor de flager..

IMAG0480Nyhavn er grå, våd og sløret.. jeg hopper op på hesten og rider med i dag..

Hav en god dag ude i verden.

14 kommentarer:

 1. Jamen tak og i lige måde :-)
  Det kan da næsten kun gå fremad for dig ...

  SvarSlet
 2. Per.. fremad og at komme på omgangshøjde, det er det dagen skal bruges til.. :-)

  SvarSlet
 3. Her er det så jeg er rigtigt glad for at læse at håndbremsen endelig tog fat (pyyyh). På cykel uden bremse midt i København er jo for fanden da en livsfarlig cocktail....
  Ha en 120 gange bedre dag idag end igår....Varmt knus fra mig til dig :-))

  SvarSlet
 4. håber at du får cyklen lavet i dag så du både kan trampe og bremse....god aften til dig....

  SvarSlet
 5. Du er ikke så nem at slå af pinden, men det var da nær lykkedes at slå dig af cyklen... godt det ikke gik værre. Du var vist en lille smule heldig.
  Nu tror jeg til gengæld, at din negativkvote er opbrugt for denne gang.

  Jeg er enig i din holdning til sort/hvide billeder - jeg tror ikke, jeg når til dem. Måske til vinter, hvem ved ;-)

  SvarSlet
 6. Annette.. nej ikke den bedste cocktail, det føltes heller ikke optimalt :-) men det gik OKog dagen har været udmærket.. :-)

  Annemarie.. yes, nu kæde og justeret håndbremse, så er jeg flyvende igen.. :-)

  Ellen.. he he.. det er med mig som med ukrudt, vi er ikke til at holde nede.. :-)
  Jeg vil nu prøve lidt mere med s/h foto, de er gode til enkle motiver og potrætter.. og jeg tager stort set aldrig potrætter.. ;-) vil hellere forsøge at fange folk, når de ikke er opmærksomme på kameraet, det giver de bedste billeder , og der er zoom helt suverænt :-)

  SvarSlet
 7. Enda bra dagen ble bedre....man klarer å sove av seg det meste. Bra sykkelen er fixet og klar for ny dyst.
  Her meldes det snø til imorgen...og jeg som har sommerførerkort..iiiik. Jeg får hoppe på på en hest og ride i veg med hode hevet jeg også...pytt sann!!
  Klemmer til deg Inge:)

  SvarSlet
 8. Guri.. det blev en god dag, min cykel står klar til i morgen..:-)
  SNE... jamen øhhh det håber jeg altså ikke vi får de næste par dage.. Håber du får kæmpet dig igennem sneen på hest og sommerkørekort.. :-) Du er nok nødt til at få dig et vinterkørekort inden alt for længe.. Rigtig god aften og klem til dig

  SvarSlet
 9. Ja, det kan kræve et vist overskud at være DSB-kunde ;-). Men den der cykeltur, den lyder da nærmest farlig - håber, cykelsmeden fik styr på 'dyret'!

  SvarSlet
 10. Min cykel er fit for fight igen.. DSB er et nødvendigt onde for mig, det hører efterhånden til sjældenhederne at jeg gider hidse mig op over dem, har opdaget at det ikke ændrer noget.. :-)

  SvarSlet
 11. Uha, sikke en dag - det var godt, der ikke skete noget, da kæden sprang af.
  Varme klem til dig, Inge :-)

  SvarSlet
 12. Ja det var nok lidt heldigt.. varme klem til dig :-)

  SvarSlet
 13. Arbejdet kan slå enhver ud :))

  Om man så har haft en måneds ferie, er den forsvundet som dug for solen, når man har talt oplevelser med kollegerne i løbet af formiddagen og arbejdet derefter tager over :)

  Sikke en grim oplevelse med kæden, der hoppede af...

  SvarSlet
 14. Det kan det Lone, og det er træls når det sker.. jeg er med igen :-)
  Der er kommet ny kæde på cyklen, og håndbremsen er justeret.. jeg nød i den grad at få min tur langs havnen i morges.. Klem til dig :-)

  SvarSlet