30. oktober 2010

Been there, done that..

Nu har jeg været på Damhuskroen, og jeg er ret sikker på, at det ikke bliver mit kommende stam-gå-i-byen-sted.. Vi havde en sjov og god eftermiddag og aften, med godt selskab, god mad, drikkelig vin, et show hvor Søs og Kirsten foldede sig ud som både mand og kvinde. Et par af indslagene var endda rigtig morsomme, og et par af indslagene var ret ligegyldige. Alt i alt en dejlig aften i selskab med både nuværende og tidligere kollegaer..

Bedst af alt, jeg overholdt aftalen med mig selv, jeg gider ikke bruge en hel lørdag på at have det elendigt.. så ved midnatstid slog jeg hjernen til, og hidkaldte min søde mand. IMG_9027Efter en god nattesøvn er jeg vågen, jeg har det godt, min krop er ikke i gang med at udstøde mig, jeg er klar til en ny dag, med nye oplevelser, og nu er morgenmaden også klar.

7 kommentarer:

 1. Godmorgen, Inge, det var godt, du tog hjem, da du ikke orkede mere. En fredag aften har man måske heller ikke det allerstørste overskud. Rigtig god weekend til dig, klem :)

  SvarSlet
 2. Godmorgen Madame.. Nej en fredag efter en lang arbejdsuge, er ikke lige den aften, der er størst overskud.. men det var en god aften.
  Også en dejlig weekend til dig og klem.

  SvarSlet
 3. Nu har du prøvet det, og godt du nu er klar til weekendens oplevelser :-)
  God weekend til jer og sikke en ro, der er over billedet.

  SvarSlet
 4. Det har jeg Lene.. :-) og tak i lige måde. :-)

  SvarSlet
 5. Jeg noterer mig lige på stedet at vinen var drikkelig men ikke god...Ærgeligt. Men godt at det opvejedes af godt selskab :-))

  SvarSlet
 6. Bare du har haft en sjov aften, så er det jo også fint nok at gå hjem i tide.....så kan du jo også nyde lørdagen...jeg har været på Damhuskroen 1 gang, og det bliver vist også den eneste gang.....:-D

  SvarSlet
 7. Annette... Nej ikke nær så god som maden.. :-)

  Annemarie.. Det vil undre mig hvis det her ikke også er min den eneste gang derinde.. :-) Hvis jeg var singel, ville jeg måske have en anden mening.. ;-)

  SvarSlet