4. oktober 2010

Pakkedag…

Jeg elsker ferie, og jeg elsker at rejse, men jeg hader at pakke. Jeg har virkelig de bedste hensigter, og jeg burde efterhånden have lært det.. men nej jeg ejer ikke et eneste fornuftigt pakkegen. Jeg ved jo ikke hvad jeg vil have på om 3, 5 eller 7 dage.. derfor MÅ jeg have noget at vælge i mellem… Jo mere tid jeg har til at pakke, jo mere slæber jeg med, og i dag har jeg en HEL dag til det… SUK den taske bliver tung… Jeg burde nok bare være taget på arbejde i dag, så kunne jeg stresse rundt en halv times tid i aften, og så var alt på plads.IMG_8593Lige nu ville jeg ønske, at jeg var en fornuftig og struktureret pakker, hvor svært kan det egentligt være at hive tøj til 10 dage ud af skabet og stoppe det ned i en taske… Hvis man er mig, er det hamrende svært, og nu har jeg en hel dag til at bestemme og ombestemme… måske, måske ikke, ahhhh den bluse er jeg nødt til at have med.. og måske nej, alligevel ikke… men shorts skal jeg have med, øhhh et par kjoler er da også et must… sko og sandaler og og og….

Jubiiii Nikka kommer i eftermiddag, måske kan hun hjælpe…

Jeg tror jeg udsætter pakkeriet nogle timer, der er lige et par overspringshandlinger der skal på plads først.. ;-)

8 kommentarer:

 1. Uha ja, overspringshandlinger kan klare mange dilemmaer :-)) Og du kan tro jeg forstår dig - jeg synes, det er hamrende svært at vide, hvad man vil have på om en uge.

  Rigtig god ferie og pøj pøj med pakkeriet, Inge, klem :)

  SvarSlet
 2. ...og jeg er verdensmester i overspring, når det gælder det med at pakke til en ferie..
  Tak og en dejlig dag til dig, klem:-)

  SvarSlet
 3. Hahaha, hvor er du skøn :-))
  Er der ikke noget med at du oven i købet kan vaske mens du er dernede ???

  Ha' det rigtigt hyggeligt med Nikka i eftermiddag.....knus

  SvarSlet
 4. Ha, det er lige som mig, jeg pakker også alt for meget, for tænk nu hvis at: vejret blev godt, eller varmt, eller blæsende eller koldt eller midt i mellem ?? man er jo nødt til at gardere sig...hehe...god pakning...og ferie

  SvarSlet
 5. Arhhhh Annette.. vaske dernede, jo selvfølgelig kan vi det.. hmmmm var det nødvendigt at bringe det ind i snakken.. ;-)

  Godt jeg ikke er ene om at være vægelsindet Annemarie.. jeg garderer mig i den grad.. :-))

  SvarSlet
 6. Jeg kender det :P Men det er vel begrænset hvad din kuffert må veje? Er det ikke 20 kg? Dem der kan nøjes med 10 kg (såsom en af mine kollegaer) det forstår jeg slet ikke hvordan de gør :P Rigtig god ferie - glæder mig til at høre lidt om den.

  SvarSlet
 7. Det der pakkeri plejer jeg at lade kæresten om for hun har virkelig et gen der, praktisk for mig :-)
  Jeg ved ikke om jeg kommer herind mere idag, derfor vil jeg lige ønske dig/jer en rigtig god ferie! Glæder mig til billeder :-)

  SvarSlet
 8. Jo kun 20 kg.. plus 15 kg golfbag og håndbagage.. :-))
  Tak og en god aften til dig..

  Berliner.. du er super heldig, det må du skønne på, hvis det var Hasse der pakkede for mig, ville jeg ikke få andet med end det jeg har brug for...;-) og det går slet ikke.
  Tak skal du have for gode ønsker, der skal nok komme billeder undervejs.. :-)

  SvarSlet