17. oktober 2010

Dyr i Dyrehaven…

Overskriften kunne såmænd også være.. “Den sidste feriedag” eller “Søndag i sol” Planen var at køre i Dyrehaven og gå en tur i solen og de varme efterårsfarver krydret med rådyr og dådyr og kronhjorte. IMG_9022På vej mod Dyrehaven kørte vi en tur omkring Frederiksdal fribad ved Furesøen. For pokker hvor er der smukt og vandet er glasklart.IMG_9027 Vi var ikke de eneste der havde valgt Dyrehaven som udflugtsmål i dag.. du godeste hvor var der mange mennesker. Vi var heldige at finde en p-plads lige ved Fortunen, og vi var ret sikre på, at med så mange mennesker, ville det blive svært at se dyr derude, men pludselig opdagede vi en flok dådyr, som stod inde i skoven, ikke ret langt fra os.. Jubiii kameraet frem, klar… parat… skyd… og det gjorde jeg ski :-)IMG_9039 IMG_9041 Der var mange mennesker derude i dag, langt de fleste var på gåben, men nogle brugte også dagen på at suse afsted på racercykler og mountainbikes. Jeg forstår godt, at de også vil ud i det skønne vejr, men jeg fatter altså ikke, at de skal køre så forbandet stærkt, når der er så mange mennesker på stierne. Det virkede ikke lige sikkert hele tiden, når folk sprang for livet, eller de hurtige cykler var nødt til at bremse hårdt ned, for ikke at køre ind i et legende barn. Det ville være dejligt, hvis de satte farten lidt ned, på en søndag med så stort rykind i Dyrehaven.IMG_9048 Nå det var et lille surt opstød, de hurtige motionister ødelagde heldigvis ikke en skøn dag med sol og blå himmel.IMG_9054 IMG_9064IMG_9065IMG_9049

9 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig tur og smukke billeder!!!! Hvor ser efteråret flot ud. Billedet af rimen eller frosten i græsset er bare så smukt. KNUS

  SvarSlet
 2. Oi...så flotte bilder Inge...ser du har hatt en solrik stille dag uten vind.
  Syklister som raser rundt på stier, får jeg helt "fnatt" av....de bør finne seg en annen plass!!!!
  Imorgen er det vel jobb igjen på deg også...ha en behagelig start:) Gubben har høstferie til uken, Major får være hjemme sammen med ham. Godt:)
  Klem til deg:)

  SvarSlet
 3. Tina.. det har været en super flot weekend.. og efteråret er stærkt på vej med de skønneste farver. Knus til dig.

  Tak Guri.. det kan du tro vi har :-) og ja i morgen begynder det virkelige liv igen, jeg synes det er meget længe siden jeg har været på arbejde, så det bliver fint at komme derind igen :-)
  Varme klem til dig :-)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg kan kun give dig ret med de der motionister på cykel, de farer også rundt i Åmosen, det er møgirreterende og de har fart på.....Nåeh men smukke billeder også af Furesøen som vi holder meget af, der er nemlig meget smukt, men også dejlige billeder du har taget fra Dyrehaven....og der er jo efterårsferie så jeg holder mig væk fra de populære steder, der kommer nok masser af besøg de steder med barnebarnet....;-D

  SvarSlet
 5. Frederiksdal Fribad vækker mange minder - det var der, jeg cyklede til hver dag om sommeren for at bade. Skønne billeder, Inge!
  Klem og rigtig god mandag til dig :-)

  SvarSlet
 6. Herlig dag i går og mange i skoven. I "min" skov var der ingen dyr at se - for mange larmende mennesker ;-)

  SvarSlet
 7. Annemarie.. Vi var slet ikke opmærksomme på at det var starten af efterårsferien.. sådan går det når man ikke har skolesøgende børn :-)

  Madame.. Der er meget smukt i dit barndoms/ungdomsland.. :-) Klem og en dejlig mandag til dig.

  Per.. Dyrene i Dyrehaven er vist 100% vant til mennsker, de holdt øje med os, men virkede som om det ragede dem en høstblomst.. :-)

  SvarSlet
 8. Hvis man tager i betragtning at der var mange mange mennesker undervejs, så er du skisme kommet godt fra at tage billeder uden :-)
  Det sidste billede af træet er megaflot.

  SvarSlet
 9. Det var skisme heller ikke nemt Berliner.. :-) men en hurtig lukketid og lidt væk fra de store stier, hjalp en anelse..:-)

  SvarSlet