10. august 2010

500 års jubilæum…

Den danske flåde har 500 års jubilæum, det bliver fejret her i København fra i dag. Havnen er fyldt med skibe i alle afskygninger, der har lydt en tuden og en dutten hele formiddagen

Jeg fragtede “Canonen” med herind i dag, med det håb at der kunne blive mulighed for nogle billeder af skibe og vand.. et motiv jeg jo er ret glad for.

Her i frokosten har jeg lige været et smut ude på molen og kigge…IMG_6634 Kongeskibet ligger og venter på den store parade. Flere af de kongelige er lige sejlet ovre til skibet, ja det kunne AG og Leif berette, dem mødte jeg tilfældig på Kvæsthusmolen, hvor  Det italienske skoleskib AMERIGO VESPUCCI har kastet fortøjningerne i land.IMG_6624 IMG_6640 og minsandten om ikke en F16 er landet på molen..IMG_6631En F16 foran Operaen er ikke det ringeste motiv i min optik.IMG_6642 I alt vil 37 flådefartøjer fra 16 forskellige lande ankomme til København i anledningen af Flådens 500 års jubilæum, der fejres fra i dag og frem til den 16. august. I den periode skulle der være gode muligheder for at komme på besøg på mange af skibene.

Når dagens sidste møde er overstået vil jeg gå over på Langelinie og se om der stadig er lidt parade sejlads tilbage. Man kan jo håbe de er lidt forsinkede.. :-)

10 kommentarer:

 1. WOW...Kongeskipet så flott ut:) Kan tenke meg det yrer av folk:) F16 så litt feilplassert ut:)) De har vi faktisk endel av her jeg bor...det høres når de passerer!!
  Flotte bilder Inge, håper du får med deg paraden:)
  Ha en flott dag videre, knus til deg:)

  SvarSlet
 2. Ja det strømmer til med mennesker i øjeblikket. Jeg er vild med F16, var i 20 år gift med en dansk F16 pilot, så det fly har jeg et svagt punkt for.. :-)
  Knus og god dag til dig.. :-))

  SvarSlet
 3. Hejsa Inge! Sikke skønne billeder fra et spændende arrangement - 500 år er ikke så lidt. Når man elsker at fotografere er det som at få en gave når der er så dejlige motiver. KNUS♥

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig kan en flådeparade da kun fotograferes med Canon :lol:

  Jeg håber du har fået endnu flere skibe på skudhold, så du kan 'paradere' med dem her på bloggen.

  De er godt nok flotte, de gamle sejlbåde.

  SvarSlet
 5. @Tina.. Det har du helt ret i Tina, en gave var det og vejret den danske sommer pakkede det hele ind på smukkeste vis.. Knus.

  @Ellen.. Intet mindre kan da gøre det, Ellen ;-)) og jeg fik mange gode billeder i kassen, så bare vent.. der kommer flere paradevisninger herfra :-)
  Jeg kunne ski da ikke stå derinde med alle de motiver og et mobil telefon kamera.. det forstår du godt ikke..?? :-D

  SvarSlet
 6. Ej hvor er du heldig at have dem så tæt på....Det kan være jeg skal til Hovedstaden en af dagene, så kan jeg jo gå dig lidt i bedene.....hehe nej spøg til side......glæder mig til at se flere billeder....knus

  SvarSlet
 7. Det nyder jeg skam også, Annemarie.. og tag du bare derind, der er masser af motiver at ta' endnu, jeg har ikke fanget dem alle. OG ingen sommerfugle.. hø hø.. hvem gider da også ta' billeder af sommerfugle.. når der er sømænd i farvandet.. :-D

  SvarSlet
 8. Jeg ville nu godt have set den F16 lande der foran Operaen :-))

  Skønne frtællende billeder du har fanget idag....Godt du huskede det STORE kamera...

  Også tak fr visit'en i mit lille galehus i aften, det var hyggeligt og dejligt at se jer begge to :-))
  Knus

  SvarSlet
 9. Det var nogle skønne skuder, jeg kan godt forstå at du synes du skulle skyde med "Canon"en. Jeg kan også følge dig i at F16 er en pæn maskine, på en eller anden mærkelig led, meeen jeg foretrækker nu Airbus 330 ;-)

  Billede 6640 er min favorit, hvad er det for et skib?

  SvarSlet
 10. @Annette.. Lige min tanke..:-)) og selv tak, det var rigtig hyggeligt, Kaninen kunne da godt blive vores stam-sted.. he he.. de få gange vi går på værtshus er der nok ingen der kan leve af.

  @Donald.. Ja hvis man er mange der skal afsted så er en Airbus klart at foretrække.. :-))
  Skibet på billedet er det italienske skoleskib AMERIGO VESPUCCI - et super flot skib.

  SvarSlet