23. august 2010

Kommentar ferie…

Jeg sidder her i Sverige og er online på et USB-modem. Det plejer egentlig at være OK, både til at udgive indlæg og skrive kommentarer hos jer, men men men.. det går ikke særlig godt med at lægge kommentarer hos jer i øjeblikket, jeg prøver og prøver, og nu giver jeg op. Jeg ved ikke, hvorfor jeg selv kan få lov at uploade indlæg.. når jeg ikke kan få lov at skirve 10 ord hos jer andre. En lille teknisk detalje.. Det er blogspots kommentar funktion der er så tung at den timer ud.

Jeg læser med stor glæde jeres skønne blog indlæg, men når jeg prøver at lægge en kommentar stener det hele. Nogle gange tror jeg det lykkes for mig, men de fleste gange gør det ikke, det er derfor nogle af jer ikke får de kommentarer, jeg faktisk skriver og gerne ville dele med jer. Håber I bærer over med mig, til jeg igen er på en mere stabil forbindelse..

Annemarie jeg har lige siddet og forsøgt at rose dine flotte isbjørnebilleder, specielt det du selv synes er rystet og uskarpt, det er et flot billede med masser af energi og rå muskelkraft.

8 kommentarer:

 1. Hej Inge, tak skal du have...jeg gemte netop billedet fordi de viser den fart der er på bamsen, og det gik så hurtigt at jeg var heldig at få et billede.....og vi skal nok bære over med dig....bare nyd din ferie....heldige dig.....

  SvarSlet
 2. Ikke fordi jeg syns det er fedt du falder ud, men jeg havde jo den samme frustration i sidste uge deroppe i huset......
  Men sgu bærer vi da over med dig.
  Altid herlige quinde :-))

  Nyd nu ferien,Hasse, skoven, roen, rådyrene, fuglene og egernet...og hils det hele fra mig...Knus

  SvarSlet
 3. Sikke noget, Inge, jeg synes også tit jeg oplever, at blogspots kommentarfelt er vanvittig langsomt - jeg tror ikke kun, det er hos dig.
  Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 4. Nyd ferien, du har da noget af et paradis der, og vi kan godt vente på kommentarerne :-)

  SvarSlet
 5. Du får nyte dagene uten å kommentere men det er veldig irriterende når ting ikke fungerer som det skal!
  Kan vær blogspot som tuller også, det hender nemlig.....
  Knus:)

  SvarSlet
 6. Det problem har jeg også nogle gange med mit USB-modem, når jeg er på landet. Det fungerer bedst, når jeg sidder udenfor deroppe.

  Hvor er det dejligt for jer, at I har ferie, Inge. Jeg kan sagtens forstå, at I kører over til huset om aftenen, så I kan vågne med skoven.
  Jeg smiler, når jeg ser dig sidde med kaffen og nyde at være der igen. Præcis sådan sidder jeg også, når jeg har fodret mine
  fugle :-)

  Tænk, at du kunne komme tæt på den lille fugleunge og få "skudt" et rådyr :)

  Hvor er det flot gået af din svigerdatter. Stort tillykke til og med hende :)
  Sikke vidunderligt hendes forældre bor. Det er total idyl - og genialt at benytte kilden til afkøling af øl og vand :))

  Hvor er det lige, du har set de isbjørnebilleder? Jeg elsker isbjørne og vil meget gerne se Annemaries (hvis det altså er en blogger).

  Nero og misserne er helt vidunderlige :)

  Mange gode feriehilsener til jer. Klem fra mig.

  SvarSlet
 7. Så må du jo leve et stykke tid med, at vi andre kan sige noget, og du bare kan holde k... ;-)

  Til Lone: Det er Rejen, der er isbjørnefotografen - se første kommentar.

  Inge, nyd du nu bare din ferie uden at kunne 'tale' til os andre - nyd at du kan nyde uden at yde... det er ikke så tit, man får lov til det :-D

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for jeres dejlige forståelse og kommentarer.. lige nu er der hul igennem, så jeg prøver at suse lidt rundt hos jer igen, hvis det lykkes får I en hilsen fra et feriebarn, der alligevel ikke kan tie helt stille.. ;-))

  SvarSlet